Slide


PARTENERI:

ISAF – instalaţii de automatizare, semnalizare, telecomunicaţii şi radiocomunicaţii, instalaţii de înaltă tensiune

By
ISAF - instalaţii de automatizare

ISAF - instalaţii de automatizareISAF S.A. – Societate de Semnalizări şi Automatizări Feroviare – este o societate românească, înfiinţată în 1951, al cărui principal obiect de activitate este executarea şi montarea în ţară şi peste hotare, a oricărui tip de instalaţii de automatizare, semnalizare, telecomunicaţii şi radiocomunicaţii, a instalaţiilor de înaltă tensiune, destinate transportului feroviar şi urban electrificat, precum şi orice activitate care necesită confecţii metalice. 

ISAF face parte din Grupul Colas, un lider mondial în construcţia şi întreţinerea infrastructurii care, la rândul său, face parte din compania multinaţională franceză Bouygues. În context internațional, acest lucru ne face un beneficiar puternic, bucurându-ne şi de sprijinul celorlalte companii surori, la fel de puternice.

ISAF – instalaţii de automatizare, semnalizare, telecomunicaţii şi radiocomunicaţii, instalaţii de înaltă tensiune

ISAF este un constructor de infrastructură pentru transportul feroviar și urban,  specializat în Electrificare, Semnalizări, Telecomunicaţii, Inginerie. In plus, producem echipamente feroviare pentru electrificare precum stâlpi, console, suporți, confecție metalică etc. sau de semnalizare: circuit de cale, semnale,  dulapuri, bariere de treceri la nivel, transformatori etc.

ISAF este un expert regional cu vechime în construcţia căilor ferate, având cunoştinţe specializate în sectorul de construcţii din domeniul transporturilor.

Ne-am dovedit expertiza în proiecte importante de infrastructură, în domeniul transportului feroviar şi urban, cu rezultate excelente în managementul de proiect, realizând atât proiecte mici, cât şi proiecte mari, complexe, multidisciplinare. ISAF a electrificat peste 9000 de km de cale ferată. Suntem axaţi pe furnizarea de servicii de înaltă calitate, realizate la timp şi în buget, garantând satisfacţia tuturor clienților noștri.

VEZI ȘI: ISAF a publicat cinci anunțuri de angajare pe CFiR.ro

Avem o echipă de primă clasă care posedă combinaţia potrivită de abilități tehnice și atitudine față de muncă.

Ne îndreptăm atenţia către creşterea nivelului de conştientizare al personalului nostru cu privire la standardele naţionale şi europene din cadrul industriei feroviare, siguranţa fiind primordială în tot ceea ce facem.

ISAF - instalaţii de automatizare
ISAF - instalaţii de automatizare
ISAF - instalaţii de automatizare

Date complete de contact găsiți în Catalog Feroviar la pagina ISAF S.A. – Societate de Semnalizări şi Automatizări Feroviare S.A.


Soluția de a te prezenta gratuit companiilor din domeniul feroviar

Catalog Feroviar

În România sunt peste 1000 de companii care au diverse certificări, agremente tehnice sau atestate de furnizori feroviari sau sunt licențiate pentru a face transport feroviar. Pe lângă acestea, alte aproximativ 3-4000 de companii, instituții, organizații, produc și/sau prestează servicii, influențează politic, legislativ, administrativ și/sau executiv domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină.

La începutul lunii aprilie, Catalog Feroviar a inaugurat pe site-ul Club Feroviar rubrica “Industria feroviară românească”. La această categorie orice tip de entitate juridică care activează în domeniul feroviar își poate prezenta produsele sau serviciile într-un articol de promovare publicat gratuit.

Mai multe detalii despre cum puteți beneficia de această ofertă puteți afla din acest articol sau puteți să ne contactați la office@catalogferoviar.ro sau tel: 021 22 44 385.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share