Site logo
21 iulie 2022

Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate S.A. (ISPCF), prima companie românească de proiectare și consultanță din domeniul feroviar, caută să-și completeze echipa cu un Specialist Protecția Mediului/Biolog și ingineri proiectanți.

Toate posturile sunt disponibile în București, necesită diferite niveluri de experiență și studii de specialitate, ,iar în oferta companiei pentru cei care doresc să se angajeze sunt incluse asigurare privată de sănătate, instruire aplicată pentru integrarea în mediul de lucru, posibilitatea decontării transportului pentru personalul cu domiciliul în afara capitalei și bonusuri anuale:
 • Inginer proiectant Structură de rezistență – absolvent studii superioare de specialitate – UTCB – Facultatea de Construcții Civile, Industriale și Agricole (FCCIA);
 • Specialist Protecția Mediului / Biolog – experiență profesională minimum 5 ani pe un post similar; diplomă de licență/master profil Protecția Mediului;
 • Inginer proiectant Instalații electrice – experiență profesională minimum 5 ani pe un post similar; diplomă de licență profil Electric;
 • Inginer proiectant hidrotehnist – absolvent cu diplomă al Facultății de Hidrotehnică; experiență în proiecte de infrastructură;
 • Inginer proiectant Energoalimentare – experiență profesională minimum 2 ani pe un post similar; diplomă de licență profil Electric – Universitatea Politehnica, de preferat Facultatea de Transporturi, Energetică, Electrotehnică;
 • Inginer proiectant Linie de contact și Protecția instalațiilor din cale și vecinătate – experiență profesională minimum 5 ani pe un post similar; diplomă de licență profil Electric – Universitatea Politehnica, de preferat Facultatea de Transporturi, Energetică, Electrotehnică;

Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate S.A. s-a înfiinţat în 1947 şi s-a reorganizat ca societate comercială pe baza HG 692 din 04.10.1991, prin care se aprobă şi statutul de funcţionare, având activitate neîntreruptă de peste 75 de ani ca societate profesională independentă, autorizată să realizeze activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea în domeniul transportului feroviar şi cu metroul.

Suntem prima companie românească de proiectare și consultanță din domeniul feroviar.

Ne-am înființat în anul 1947, fiind singura din acest sector până când devenit societate pe acțiuni în 1991.

Avem, astfel, marea șansă de a putea afirma că am contribuit la făurirea istoriei în sectorul feroviar din România – de la refacerea reţelei feroviare după al Doilea Război Mondial și înlocuirea tracţiunii cu aburi cu tracţiune diesel, până la electrificarea reţelei feroviare şi introducerea tracţiunii electrice, modernizarea instalaţiilor de control şi siguranţă a traficului, pecum și a reţelei de telecomunicaţii feroviare.

De-a lungul timpului, am participat la elaborarea studiilor şi planurilor legate de dezvoltarea transportului feroviar în România iar astăzi suntem implicați în unele dintre cele mai importante proiecte de dezvoltare a acestui sistem, în vederea realizării traficului de viteză sporită.


ISPCF – oportunități pentru studenți/masteranzi

Oferim stagii de practică sau internship pe perioada verii pentru studenți în cadrul următoarelor departamente:

 • Lucări de Artă
 • Linii c.f., exploatare feroviară și drumuri
 • Lucrări civile și Instalații
 • Instalații feroviare
 • Topografie / Geotehnică

Avem, de asemenea, diverse poziții pentru care poți aplica, este suficient să ne contactezi pentru a afla detaliile.

Vrem oameni care pun întrebări și cer informații, care vor să învețe și nu se tem de nou. Asta pentru că mai presus de orice, un internship este o experiență de învățare.

Îți oferim ocazia de a acumula experiență în timpul studiilor. În plus față de cunoștințele practice și abilitățile pe care le dobandești, experiența practică oferă perspective valoroase atât pentru domeniul pentru care te pregatești, cât mai ales pentru ce urmează după finalizarea studiilor.

Te așteptăm să începi o carieră de succes alături de noi! 


TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA ISPCF

Suntem specialiști în proiectare, consultanţă, expertize şi asistenţă tehnică în domeniul transportului feroviar şi cu metroul. Avem în echipă experți din toate specialitățile feroviare: linii c.f., instalații de semnalizare, telecomunicații feroviare, electrificare, lucrări de artă, lucrări de construcții civile.

Ne place să credem că oamenii rămân cu noi pentru că împărtășim cu toții pasiunea pentru domeniul feroviar și pentru proiectele livrate impecabil.

Lucrăm cu pasiune, muncim în echipă dar și individual la aceeași intensitate, vrem să transformăm proiecte ambițioase în realitate și ne folosim toate abilitățile și resursele interioare pentru realizarea unei infrastructuri moderne și inovatoare.

Apreciem entuziasmul, motivația, abilitățile de comunicare și relaționare, simțul practic în abordarea responsabilă a sarcinilor, perseverența, curiozitatea și deschiderea spre a primi feedback.

Căutăm oameni deschiși, cu initiațivă, atitudine proactivă, pasiune și dorintă de dezvoltare continuă.

Ne dorim colegi care apreciază munca în echipă, își doresc să contribuie la dezvoltarea continuă a companiei și cresc frumos împreună, bucurându-se de succesele celorlalți și încurajându-i.

Dacă te regăsești în oricare din descrierile de mai sus, dacă ești o persoană atentă la detalii, care dorește să se afirme dar nu ezită să își sprijine colegii și să îi ajute să își atingă potențialul creator,  te așteptăm în familia noastră extinsă!

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share