Slide Slide Slide


PARTENERI:

Licitație la Regionala Galați pentru studiul de fezabilitate privind modernizarea trecerilor la nivel

By
licitație la Regionala Galați bariera de la Andronache Șoferi inconștienți

O licitație la Regionala Galați a CFR SA a fost lansată pentru studiul de fezabilitate privind modernizarea trecerilor la nivel cu calea ferată.

licitație la Regionala Galați bariera de la Andronache Șoferi inconștienți

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Modernizarea trecerilor la nivel cu calea ferată SRCF Galați – studiu de fezabilitate”.

Proiectul „Modernizarea trecerilor la nivel cu calea ferată” reprezintă una dintre măsurile de îmbunătăţire a siguranţei traficului şi securităţii transporturilor pentru toate mijloacele de transport prin acţiuni specifice de tipul modernizarii trecerilor la nivel cu calea ferata. Pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate, Prestatorul va respecta actele normative şi de reglementare specifice infrastructurii feroviare, construcții, aplicabile, în vigoare, în vederea prezentării unui proiect ˮmaturˮ, care să corespundă celei mai eficiente soluții din punct de vedere tehnico – economic, pentru care să se aprobe asigurarea sursei de finanțare pentru implementarea obiectivului de investiție, cu respectarea conformității standardelor impuse pentru Coridoarele Europene și Coridoarele TEN-T și asigurarea specificațiilor tehnice de interoperabilitate pe teritoriul României. Ȋn urma derulării acestui contract, sunt aşteptate de la prestator studiile de fezabilitate, realizate separat pentru fiecare obiectiv în parte.

Valoarea totală estimată a contractului este de 1,4 milioane de lei, echivalentul a aproape 290.000 de euro, iar finanțarea este asigurată prin Programul Operațional Infrastructură Mare – POIM. La evaluarea ofertelor, componenta tehnică va conta în proporție de 60%, restul fiind prețul. Contractul se va derula pe parcursul a 11 luni.

Licitație la Regionala Galați. Condiții de participare

Pentru participarea la licitație, se solicită experienţă similară, care se va demonstra prin prezentarea unui contract sau maximum cinci contracte din care să reiasă servicii similare prestate în ultimii cinci ani ȋn valoare individuală/cumulată de minimum 1,4 milioane de lei fără TVA. Garanția de participare la licitație este de 14.000 de lei fără TVA.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 22 septembrie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 22 martie 2021.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share