Slide


PARTENERI:

Licitație pentru întabularea terenurilor CFR SA din vestul țării. Sunt vizate patru secții de cale ferată

By
întabularea terenurilor CFRîntabularea terenurilor CFR

O licitație pentru întabularea terenurilor CFR SA din vestul țării a fost lansată de gestionarul infrastructurii feroviare din România.

întabularea terenurilor CFR
FOTO Forumul pasionaților de trenuri din România, utilizator myster2008

În sistemul electronic de achiziții publice a fost publicat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Întabulare în Cărţile Funciare Locale a terenurilor în suprafaţă totală de circa 513,664 ha în proprietatea Statului Român şi administrarea Ministerului Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, concesionate către CN CF CFR – S.A”.

Beneficiarul amintește faptul că pentru evidenţa bunurilor imobile feroviare în Transilvania, Banat şi Bucovina de Nord în 1868 a luat fiinţă Cartea Funciară Centrală, prin aplicarea prevederilor Legii I/1868 “despre înregistrarea în cărţile funduare centrale a căilor ferate şi a canalurilor”, care la paragraful I, prevede: “pentru căile ferate şi canalurile aflătoare în ţară, se înfiinţează şi se vor ţine cf central, separate, al căror scop este să evidenţieze într-un complex şi să ţină în publicitate şi totodată să ridice creditul averii imobiliare a acestor întreprinderi regnicolare“.

Achiziția publică vizează următoarele secții de circulație: linia cf 325: Rogoz – Dobrești, linia cf 324: Oradea Est – Vașcău, linia cf 327: Holod – Ciumeghiu și linia cf 334: Oradea Vest – Cheresig. Pentru liniile de cale ferată precizate este necesară întocmirea a două tipuri de documentaţii de specialitate, respectiv una pentru dezlipirea din Cartea Funciară Centrală şi o documentaţie pentru înscrierea în cartea funciară locală. Durata de execuţie este de 365 de zile calendaristice.

Valoarea totală estimată este de 771.000 de lei.

Se cere experiență similară pentru participarea la licitația pentru întabularea terenurilor CFR

Ofertantul va prezenta ca dovadă a experienței similare o listă cu principalele servicii similare serviciilor care fac obiectul acestei achizitii, constând în lucrări de dezlipire a terenurilor din Cartea Funciară Centrală şi intabulare în cartea funciară locală sau, să facă dovada întocmirii documentaţiilor de cadastru şi inscrierii in Cartea Funciară a bunurilor din domeniului public al statului, aflate in administrarea MT si concesionate CFR SA, pentru aceeaşi suprafaţă prestate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii trei ani.

Garanția de participare la licitație este de 7.710 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 27 aprilie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la 27 august 2020.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share