Slide


PARTENERI:

Licitație pentru lucrări topografice și cadastru la Regionala Timișoara

By
cadastru la Regionala Timișoara

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a lansat luni o licitație pentru lucrări topografice și cadastru la Regionala Timișoara.

cadastru la Regionala Timișoara
FOTO opiniabuzau.ro

În sistemul electronic de achiziții publice a fost publicat luni dimineață anunțul de licitație având ca obiect ”Întocmirea documentațiilor cadastrale și a publicității imobiliare pentru bunurile imobiliare aflate în concesiunea Companiei care administrează infrastructura feroviară – SRCF Timișoara”.

Contractul va presupune efectuarea de lucrări topografice și cadastrale în vederea întabulării în cărțile funciare locale a terenurilor aparţinând domeniului public al Statului aflate în administrarea Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor și concesionate către CNCF CFR SA prin transcrierea terenurilor din Cartea Funciară Centrală Cluj- Napoca în cartea funciară locală sau prin înscrierea în cartea funciară a terenurilor expropriate pentru cauze de interes național a unei suprafețe de aproximativ 238 ha.

Peste 100.000 de euro pentru cadastru la Regionala Timișoara

Valoarea totală estimată a contractului este de 500.000 de lei, echivalentul a 103.000 euro. Pentru participarea la licitație se solicită prezentarea unei liste a principalelor servicii prestate în ultimii trei ani, conținând valori, perioade de prestare, beneficiari, indiferent dacă aceștia din urmă sunt autorităti contractante sau clienți privați. Prestările de servicii se confirmă prin prezentarea unor certificate/documente emise sau contrasemnate de o autoritate ori de către clientul privat beneficiar.

Garanţia pentru participare este de 5.000 de lei fără TVA pentru o perioadă de valabilitate de șase luni de la data si ora limită de depunere a ofertei şi se constituie prin virament bancar sau printr-un instrument de garantare emis de o instituție de credit din România sau din alt stat sau de o societate de asigurări, în condițiile legii.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 17 iunie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 17 decembrie 2020.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share