Slide


PARTENERI:

Licitație pentru reparații la WC ecologice ale CFR Călători. Se dorește încheierea unui acord cadru

By
WC ecologice ale CFR CălătoriWC ecologice ale CFR Călători

O licitație pentru încheierea unui acord cadru privind reparații la WC ecologice ale CFR Călători a fost lansată de operatorul feroviar de stat.

WC ecologice ale CFR Călători

În sistemul electronic de achiziții publice a fost publicat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Serviciul de reparaţie a echipamentelor electronice de tip controller din componența instalațiilor WC ecologice (SEMCO, SEMCO – cu diagnoză şi GLOVA)”.

Reparațiile respective vor fi făcute în Revizia de vagoane București Grivita și în Revizia de vagoane București Basarab. Este vorba de încheierea unui acord cadru, cu durata de un an de zile.

Valoarea totală estimată este de 342.874,7 lei, echivalentul a aproximativ 70.000 de euro

Garanție de participare la licitația pentru reparații la WC ecologice ale CFR Călători

Garantia de participare la această licitație organizată de CFR Călători este în valoare de 3.428 de lei, valabilă 120 de zile de la termenul limită de depunere a ofertelor.

Termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 24 aprilie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 24 august 2020.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share