Slide


PARTENERI:

Licitație pentru ridicare restricții de viteză în valoare de peste 90.000 de euro

By
ridicare restricții de viteză licitație a CFR Călători

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a lansat joi dimineață o licitație pentru ridicare restricții de viteză, în valoare de peste 90.000 de euro.

ridicare restricții de viteză licitație a CFR Călători
FOTO cu rol pur ilustrativ

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat joi anunțul de licitație având ca obiect ”Lucrări de reparație linii CF pentru ridicare restricții de viteză: Linia I, II 500 Ploiești – Vicșani, interval de stație Bacău – Itești, TN – km. 307+310”.

În conformitate cu prevederile Caietului de sarcini, achiziția se referă, în principal, la executarea urmatoarelor lucrări : -înlocuirea sistemului STRAIL degradat, cu sistem elastic nou; -înlocuirea traverselor de beton necorespunzatoare și a materialului mărunt de cale uzat și defect, montări/demontări treceri la nivel; -înlocuirea șinelor de cale ferată necorespunzătoare, montare pânză nețesută Netesin și geogrile, realizare dren longitudinal și cămine dren; -săpătură realizare substrat și dren, ciuruirea manuală a materialului de balastare scos din cale, strat de repartiție din balast prevăzut sub prisma de balastare CF, strat de piatră spartă sub talpa traversei și intre linii; -realizarea burajelor I,II,III, refacerea structurii rutiere afectate la nivel de piatră spartă, încărcări/descarcări de materiale care se introduc în cale și care se scot din cale în și din mijloacele de transport; -manipulări de materiale care se introduc in cale și care se scot din cale pe amplasamentul lucrării și în stație; – transportul cu mijloace auto al materialelor care se introduc în cale și care se scot din cale din stație pe amplasamentul lucrării și de acolo în stație; -transportul auto al materialelor aprovizionate de către executant de la furnizor în stația adiacentă lucrării.

Licitație pentru ridicare restricții de viteză. Se cere garanție de participare

Valoarea totală estimat este de 453.781,52 lei, echivalentul a aproximativ 93.000 de euro. Garanţia pentru participare este de 4.500 de lei şi este irevocabilă. Perioada de valabilitate a garanţiei de participare este de minimum patru luni, de la data limită de depunere a ofertelor.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 29 iunie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 29 octombrie 2020.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share