Slide


PARTENERI:

Licitație pentru saboți de frână la CFR Călători, în valoare de 2,7 milioane de euro

By
saboți de frână la CFR Călătorisaboți de frână la CFR Călători

O licitație pentru saboți de frână la CFR Călători, în valoare de 2,7 milioane de euro, a fost lansată miercuri de operatorul feroviar de stat.

saboți de frână la CFR Călători

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat pe 1 aprilie anunțul de licitație ce are ca obiect ”Saboți de frână tip S1 pentru vagoane de călători”.

Locul de executare a contractului va fi franco depozit la reviziile/posturile de revizie indicate în graficul de livrare. Este vorba de un acord cadru, cu contracte subsecvente, care se va întinde pe o perioadă de doi ani de zile.

Licitație pentru saboți de frână la CFR Călători. Se cere garanție de participare

Valoarea totala estimată a contractului de achiziție este cuprinsă între 320.000 și 13,12 milioane de lei, suma maximă fiind echivalentă a aproximativ 2,7 milioane de euro.

Garanția de participare la licitație se ridică la 9.600 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 6 mai 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la 6 august 2020.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share