Site logo
3 iunie 2020
licitație pentru transportul banilor primă de Paște

Regionala Galați a CFR Călători a lansat o licitație pentru transportul banilor încasați pe bilete și nu numai de la casierii la unitățile bancare.

licitație pentru transportul banilor primă de Paște

În sistemul electronic de achiziții publice a fost publicat miercuri dimineață anunțul de licitație având ca obiect ”Serviciul de colectare, transport şi depunere a valorilor băneşti şi a instrumentelor de plată din subunitaţile S.R.T.F.C. Galaţi la unităţile bancare teritoriale sau centre de procesare”.

Contractul va fi încheiat pe o perioadă de un an de zile și are o valoare totală estimată de 175.560 de lei, echivalentul a aproximativ 36.000 de euro. Garanția de participare la licitație este de 1.750 de lei. Pentru garanția constituită într-o altă monedă, cursul de schimb este cel al BNR din data publicării anunțului de participare. Perioada de valabilitate a garanției de participare este de trei luni de zile de la data limită de depunere a ofertelor.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 9 iulie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 9 octombrie 2020.

Licitație pentru transportul banilor și la Regionala București

Joia trecută, și Regionala București a publicat un anunț similar. În sistemul electronic de achiziții publice a fost publicat anunțul de licitație având ca obiect ”Serviciul de colectare, transport și depunere a valorilor bănești și a instrumentelor de plată din subunitățile SRTFC București la unitățile bancare-SRTFC București”.

În acest caz, valoarea totală estimată a contractului care urmează a fi încheiat este de 200.976 de lei, echivalentul a peste 40.000 de euro. Contractul va avea o valabilitate de un an de zile.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 2 iulie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 2 noiembrie 2020.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share