Slide


PARTENERI:

Licitație reluată la Regionala Constanța a CFR SA. Prețul crește cu o treime

By

Regionala Constanța a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA a reluat o licitație lansată inițial la începutul lunii aprilie și care a fost anulată din lipsă de oferte.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație, în procedură simplificată, ce are ca obiect ”Reparații curente la instalațiile SCB pe raza Secției CT-2 Fetești – instalații CED în stațiile Slobozia Veche, Andrășești, Căzănești, Sărățuica”. Valoarea totală estimată a contractului este de 1.067.226,84 lei, echivalentul a aproximativ 215.000 de euro.

La precedenta procedură de achiziție, valoarea estimată era de 800.000 de lei, echivalentul a aproximativ 160.000 de euro, după cum a scris la vremea respectivă Club Feroviar. Doar că până la termenul limită de 4 mai 2022 nu s-a înscris niciun ofertant, așa că licitația a fost anulată și reluată acum, la o valoare cu o treime mai mare.

Se vor executa lucrări de reparaţii curente la instalațiile SCB pe raza Secției CT-2 Fetești, constând în lucrări de demontare parțială a pieselor și a subansamblurilor componente ale instalațiilor cu uzuri frecvente, înlăturarea jocurilor care depăşesc limitele admise, repararea, recondiționarea sau înlocuirea celor nereparabile, înlocuirea/repararea cablurilor cu rezistenţă de izolaţie scăzută, vopsirea instalaţiei etc., conform specificațiilor caietului de sarcini.Licitație reluată la Regionala Constanța. Condiții de participare

Pentru participarea la procedura de achiziție, se solicită experiență similară. Ofertantul va declara în DUAE principalele lucrări similare realizate într-o perioadă care acoperă cel mult ultimii cinci ani, din care să reiasă executarea de lucrări similare în valoare individuală/cumulată de minimum 1.067.227 de lei fără TVA, la nivelul a maximum trei contracte.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 11 iulie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 11 octombrie 2022.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share