Slide Slide Slide


PARTENERI:

Licitații pentru revizii de vagoane ale CFR Călători, în valoare de jumătate de milion de euro

By
licitații pentru revizii de vagoane

CFR Călători a lansat în ultimele 24 de ore două licitații pentru revizii de vagoane ale CFR Călători, în valoare cumulată de jumătate de milion de euro.

licitații pentru revizii de vagoane

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat miercuri după amiază anunțul de licitație ce are ca obiect ”Hala revizii/reparații material rulant T4 și T5 – execuție parțială la Revizia de vagoane Craiova”.

Execuția halei se va realiza pe baza proiectului realizat de SC Activ Proiect SRL și are că scop construirea unei hale de revizii și reparații a materialului rulant pe structură metalică, cu dotările necesare și cu asigurarea utilităților. Executantul va realiza doar lucrările de rezistență și arhitectură (fără pardoseală). Dacă pe parcursul derulării lucrărilor apare necesitatea de achiziționare de la contractantul inițial a unor lucrări suplimentare (diverse și neprevăzute), care nu au fost incluse în contractul inițial, dar care au devenit strict necesare în vederea îndeplinirii acestuia, contractul se va modifica, dar nu cu mai mult de 10%. Lucrările diverse și neprevăzute nu vor putea fi începute de către contractant fără acordul prealabil al SRTFC Craiova. În cazul în care lucrările diverse și neprevăzute necesare a fi executate sunt acceptate de SRTFC Craiova , se va încheia un act adițional.

Licitații pentru revizii de vagoane. Condiții de participare

Valoarea totală estimată a contractului este de 1.747.503 lei, din care valoarea organizării de șantier este 64.870 lei fără TVA. Ofertantul trebuie să constituie garanție de participare în cuantum de 17.475 de lei, valabilă 200 de zile.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 7 septembrie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 7 aprilie 2021.

Se repară acoperișul halei de reparații a automotoarelor Desiro 

Joi, în SEAP a fost publicat un alt anunț de licitație, ce are ca obiect ”Reabilitare hidroizolație acoperiș hală reparații automotoare Desiro SR 20D și anexe din Remiza Automotoare – execuție”.

Valoarea totală estimată este de 508.278 de lei, iar contractul va fi executat în trei luni de zile. Garanția de participare este de de 5.082 de lei, valabilă 90 de zile. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 21 septembrie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la 21 decembrie 2020.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share