Slide


PARTENERI:

Lucian Bode: avem finanțare pentru toate șantierele de infrastructură feroviară

By
șantierele de infrastructură feroviară tren de muncitori spre Austria

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a promis luni că există finanțare pentru toate șantierele de infrastructură feroviară care sunt deschise în acest moment.

șantierele de infrastructură feroviară tren de muncitori spre Austria

”Am asigurat finanțare pentru toate șantierele rutiere și feroviare. Sunt prevăzuți 7,4 miliarde de lei în bugetul pe 2020 la capitolul fonduri europene”, a declarat Bode într-o intervenție la Digi24.

Ministrul a precizat că niciun șantier nu s-a închis în perioada pandemiei de coronavirus de tip nou. ”Am reușit să menținem șantierele deschise, atât pe rutier, cât și pe feroviar. În plus, vrem să propunem un plan pe zece ani de zile pentru a avea o viziune și a ne ține de aceste proiecte, indiferent de culoarea politică”, a spus Lucian Bode.

Șantierele de infrastructură feroviară au rămas deschise prin dialog cu constructorii

Întrebat cum a putut fi menținut acest ritm al lucrărilor de infrastructură, ministrul a răspunsc că elementul principal a fost dialogul cu constructorii: ”Am avut dicuții cu toți antreprenorii de pe șantierele rutiere și feroviare. Pe de altă parte, am redus birocrația. Această birocrație toxică la nivelul de conducere al instituțiilor statului român a blocat foarte multe proiecte”.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share