Slide


PARTENERI:

Lucian Bode la Palatul Cotroceni. E băgat în ședință de președintele Klaus Iohannis

By
Lucian Bode la Palatul Cotroceni Lucian Bode la Cotroceni

După aproape o lună de zile de la ultima convocare, marți se duce din nou Lucian Bode la Palatul Cotroceni, la o ședință condusă de președintele Klaus Iohannis.

Lucian Bode la Palatul Cotroceni Lucian Bode la Cotroceni

”Ora 14,00. Participare la ședința privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19, împreună cu președintele României, Klaus Iohannis, ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, și ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode. Palatul Cotroceni”, se arată în programul prim-ministrului Ludovic Orban pentru ziua de 19 mai 2020, dat publicității de Palatul Victoria în cursul dimineții.

Ședința va continua și după ora 15,00, însă fără participarea lui Lucian Bode. ”Ora 15,00. Participare la ședința privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19 împreună cu președintele României, Klaus Iohannis, viceprim-ministrul, Raluca Turcan, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, și șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.        Palatul Cotroceni”, se arată în același comunicat al Executivului.

Lucian Bode la Palatul Cotroceni. E chemat o dată pe lună

Ultima oară, ministrul Lucian Bode a fost la Palatul Cotroceni pe 21 aprilie, după ce, anterior, mai fusese convocat la data de 30 martie.

Și atunci a avut loc o ședință tot pe tema măsurilor pentru limitarea extinderii pandemiei de coronavirus de tip nou. Între timp, șeful statului a mai convocat ședințe pe aceeași temă la care au fost chemați prim-ministrul Ludovic Orban și alți miniștri, însă printre aceștia nu s-a numărat și Lucian Bode.

Acum, după aproape o lună de zile, la reuniunea de la Președinție a fost chemat și ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share