Slide


PARTENERI:

Mentenanța sistemului informatic al Metrorex pentru patru ani a fost scoasă la licitație

By

Mentenanța sistemului informatic al Metrorex pentru patru ani a fost scoasă la licitație de societatea de transport subteran din Capitală.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat duminică anunțul de licitație ce are ca obiect ”Servicii informatice aferente mentenanței sistemului informatic integrat PHOENIX – acord cadru 4 ani”. Valoarea totală estimată a contractului ce se vrea a fi încheiat este de 7.980.000 de lei, echivalentul a aproximativ 1,6 milioane de euro.

Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent care se anticipează a se atribui pe toată perioada acordului-cadru este de 1.995.000 de lei. Valoarea estimată a celui mai mic contract subsecvent este de 420.000 de lei.Condiții de participare la licitația pentru mentenanța sistemului informatic al Metrorex

Pentru participarea la procedura de achiziție inițiată de Metrorex SA, este necesar ca media cifrei de afaceri pentru ultimele trei exerciții financiare disponibile (2019, 2020, 2021) a operatorului economic ofertant să fie de minimum 1.500.000 de lei.

Valoarea garanției de participare la licitația lansată de societatea de transport subteran din București, aflată în subordinea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, este de 19.000 de lei și este irevocabilă. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 21 iulie 2022, ora 15:00. Oferta depusă trebuie să fie valabilă până la data de 21 ianuarie 2023.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share