Slide


PARTENERI:

Mesajul operatorilor de transport către mecanicii de locomotivă și toți salariații feroviari

By
mesaj către mecanicii de locomotivămesaj către mecanicii de locomotivă

Organizația Patronală a Societăților Feroviare Private din Romania (OPSFPR) a adresat vineri un mesaj către mecanicii de locomotivă și toți salariații feroviari, care în aceste zile, când mulți dintre noi stau acasă, se duc la serviciu și muncesc pentru aprovizionarea României.

mesaj către mecanicii de locomotivă

”Pentru mulți, activitatea profesională s-a oprit, pentru noi continuă. Salariații operatorilor feroviari de transport, conduși de bravii noștri mecanici de locomotivă, asigură cu conștiință, sacrificii și riscuri aprovizionarea economiei românesti. Așa demonstrăm că suntem într-adevăr <A doua armată a țării>”, se arată în mesajul organizației conduse de Vasile Șeclăman.

OPSFPR reprezintă interesele comune ale operatorilor de transport teroviar, membrii ai organizației, în faţa autorităţilor publice. Organizația reunește cele mai puternice societăți de transport feroviar, atât de călători cât și de marfă, care activează pe piața românească.

Potrivit prezentării de pe site-ul propriu, OPSFPR elaborează şi aplică strategia proprie, cu respectarea legislaţiei şi eticii profesionale şi sprijină respectarea normelor privind concurenţa loiala în activitatea economică, în relaţiile dintre membrii săi şi în relaţiile acestora cu alte societăţi sau grupuri de societăţi comerciale, regii, organizaţii interne şi internaţionale.

Din noiembrie 2016, OPSFPR este membră cu drepturi depline în cadrul Confederației Patronatului Român.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share