Slide


PARTENERI:

Metroul SA caută noi colegi dornici a se integra într-un mediu dinamic și avangardist

By

Metroul SA, companie modernă și competitivă, cu proiecte complexe în domeniul infrastructurii de transport, construcții civile și administrative, caută noi colegi dornici a se integra într-un mediu dinamic și avangardist.

Posturile pentru care compania a publicat anunțuri pe platforma CFiR sunt: Inginer proiectant structuri, specializare Drumuri, Poduri sau Căi FerateInginer proiectant CFDPInspector de specialitate – Inginer constructor specializare poduriExpert cheie PoduriExpert non cheie Calitate (1) și Expert non cheie Calitate (2).

Posturile sunt disponibile în București, dar unele dintre ele presupun desfășurarea în mare parte a activității la diversele obiective de lucrări din portofoliu, ca deplasări punctuale.

Compania oferă angajaților săi, pe lângă satisfacția de a participa activ la materializarea unei mulțimi de proiecte complexe, accesul la activități variate și la sarcini complexe ce favorizează evoluția profesională, abonament pentru servicii medicale, tichete de masă și program de lucru scurt în fiecare vineri.

Vezi oferta de locuri de muncă de pe CFiR

Vino în echipa Metroul SA și vei participa la proiectele prin care modernizăm România!

CĂUTĂM NOI COLEGI DORNICI A SE INTEGRA ÎNTR-UN MEDIU DINAMIC ȘI AVANGARDIST!

Dacă ești absolvent sau student al unei Universități Tehnice/Arhitectură/Economice, cu sau fără experiență, și îți dorești să lucrezi în domeniul infrastructurii de transport și al construcțiilor civile, te așteptăm să ne transmiți CV-ul tău.

Ce trebuie să faci dacă îți dorești să faci parte din echipa Metroul SA?
Dacă îți dorești să faci parte din echipa unei companii care consideră ca misiunea sa este îndeplinită atunci când aduce mulțumire și plusvaloare Clientului tot ce ai de făcut este să parcurgi următorii 3 pași:

  1. Să accesezi anunțul care te interesează din oferta Metroul SA
  2. Să aplici la anunț printr-un click pe butonul ”Aplică Acum”
  3. Să trimiți, prin formularul de aplicare, un CV relevant din punct de vedere al postului la care aplici, eventual însoțit și de o scrisoare de intenție și/sau alte documente solicitate în anunț

Metroul SA este garanția calității durabile. Pregătim fiecare pas al fazelor de proiectare printr-o comunicare permanentă cu Clientul și asigurându-ne de aplicarea soluțiilor inovative specifice. Adoptăm cele mai noi tehnologii de lucru pentru a determina timpul să lucreze în folosul proiectului. Echipa de pionierat o completăm cu personal de calitate, astfel încât rezultatul muncii să aducă plusvaloare Clientului și să creeze în piață conexiuni pozitive.

Supervizăm lucrările prin diriginți de specialitate cu vastă experiență acumulată în domenii ce acoperă toate specialitățile curente, dar și multe cu caracter restrâns, devenind astfel indispensabili și atractivi multor Clienți.

Prin pleiada de contracte derulate în domenii marcante de către specialiștii noștri în consultanță și management de proiect, suntem dovada vie a succesului colaborării cu Beneficiari atât din mediul public, cât și privat.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share