Slide


PARTENERI:

METROUL SA

Îmbinăm creativitatea și tradiția pentru a oferi soluții viabile, trainice și eficiente. Proiectele pe care le-am dus la bun sfârșit de-a lungul timpului poartă amprenta calității și pasiunii echipei noastre de specialiști, contribuind la dezvoltarea peisajului urban din România. În prezent oferim soluții integrate în următoarele domenii: infrastructură urbană și de transport, construcții civile, industriale și social-administrative, infrastructură de mediu, telecomunicații și automatizări, consultanță financiară și managementul proiectelor, inclusiv al celor cu finanțare internațională.

Prin profesionalismul echipelor de ingineri de ieri și de astăzi, s-a construit un portofoliu impresionant de proiecte care sunt dovada capacității tehnice și manageriale de a integra, dezvolta și coordona proiecte din domenii diverse și cu specialități multiple.

În mod tradițional clasată în topul companiilor de proiectare și consultanță din România, METROUL S.A. se remarcă prin competență, calitate, eficiență și inovare, anticipând mereu cerințele evolutive ale clienților noștri.

 

Filter by tag:

    <<< Inapoi la pagina de anunturi

    Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.