Slide


PARTENERI:

Novatex oferă soluții eficiente de furnizare a produselor geosintetice, cât și servicii de consultanță în utilizarea acestora

By

Novatex Solutions este o companie care activează în domeniul construcțiilor și furnizează soluții tehnice și produse geosintetice pentru toate tipurile de aplicații din construcții: lucrări de terasamente și consolidări, hidrotehnice, feroviare, lucrări de mediu, impermeabilizări depozite deșeuri sau lagune.

Novatex Solutions face parte din grupul de firme Novatex, ce are peste 25 de ani de experienţă pe piaţa din România. Am început activitatea în calitate de distribuitori pentru industrie, şi ne-am extins parteneriatele de afaceri în domeniul construcţiilor.

Am considerat întotdeauna că este important să construim o cultură a companiei bazată pe respect, încredere şi parteneriat, astfel încât puteţi considera acest mesaj ca o invitaţie la colaborare.

Misiune, Viziune, Valori

Misiune. Muncim cu pasiune în fiecare zi, într-o echipă puternică şi dedicată partenerilor noştri. Creăm valoare prin încredere, implicare şi inovare.

Viziune. Devenim furnizorul complet şi oferim cel mai înalt nivel de satisfacţie clienţilor noştri, fiind zi de zi mai puternici împreună.

Valori. Spirit de echipă | Curaj | Încredere | Inovaţie | Orientare client | Excelenţă.

 

 

Materialele Geosintetice

Reprezentăm în România companii de prestigiu şi oferim clienţilor noştri produse şi servicii de calitate, într-un parteneriat atractiv. Asigurăm suport tehnic sub formă de consultanţă sau predimensionare pentru diferite aplicaţii din domeniul construcţiilor, asistenţă tehnică în toate etapele realizării unui proiect precum şi servicii de montaj cu echipe specializate.

Portofoliul nostru de produse cuprinde o gamă extinsă de materiale geosintetice, menite să satisfacă orice aplicaţie ce are prevăzută în proiect necesitatea acestor materiale:

 1. GEOTEXTILE -> ŢESUTE/NEŢESUTE
 2. GEOCOMPOZITE ANTIFISURA (suprastructura rutieră)
 3. GEOCOMPOZITE DRENANTE ORIZONTALE/VERTICALE/LONGITUDINALE
 4. GEOGRILE UNIAXILE/BIAXIALE/3D
 5. MEMBRANE HDPE / BENTONITICE (GCL)
 6. GEOCELULE
 7. SALTELE – NISIP/BETON/ANTIEROZIONALE
 8. SACI GEOTEXTILI – TIP NOVABAGS
 9. SISTEM PAVAJE – TIP ECORASTER

Materialele noastre sunt produse în Europa, asigurând prin calitatea superioară fiabilitate şi durabilitate execuţiei de lucrări precum:

 • Căi ferate
 • Construcţia de drumuri noi
 • Închidere/deschidere depozite deşeuri – menajere/periculoase/nepericuloase
 • Terasamente – creştere capacitate portantă pentru terasamente
 • Reabilitare şi modernizarea drumurilor, autostrăzilor, platformelor şi pistelor aeroportuare
 • Amenajări parcări auto
 • Lucrări hidrotehnice.

Partenerii ne recomandă cu încredere, în acest sens stau mărturie referinţele proiectelor finalizate prin furnizarea materialelor noastre geosintetice. Suntem mândri de contribuţia pe care o aducem participării la fiecare proiect, convinşi fiind de beneficiul adus calităţii vieţii nostre.


TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ

Activăm pe piața din România încă din anul 1996. Domeniul de activitate îl constituie importul și distribuția accesoriilor, pieselor de schimb și a consumabilelor pentru industrie.

În prezent, un sector important în activitatea noastră îl constituie materialele geosintetice.

Reprezentăm în România companii de prestigiu și oferim clienților noștri produse și servicii de calitate, într-un parteneriat atractiv. Asigurăm suport tehnic sub formă de consultanță sau predimensionare pentru diferite aplicații din domeniul construcțiilor, asistență tehnică în toate etapele realizării unui proiect precum și servicii de montaj cu echipe specializate.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share