Slide Slide Slide


PARTENERI:

ALSTOM – posturi disponibile în București, Cluj-Napoca, Brașov, Sighișoara, Deva și Alba-Iulia

By

O mulțime de anunțuri de angajare la ALSTOM sunt publicate pe pagina proprie de internet, existând posturi disponibile în București, Cluj-Napoca, Brașov, Sighișoara, Deva și Alba-Iulia.

De peste 25 de ani, compania Alstom este deschizătoare de drumuri, având un rol important în tranziția României către un transport feroviar modern și sustenabil. De la soluții de control digital al traficului feroviar, infrastructură și electrificare, la mentenanța pe termen lung a flotei de trenuri a metroului București, Alstom aduce în mod activ o schimbare pozitivă în transportul feroviar din România.

Prin diversitatea și complexitatea proiectelor sale, Alstom este un angajator atractiv pentru generațiile tinere de specialiști români, dar şi pentru cei mai în vârstă, oferindu-le șansa de a se dezvolta profesional într-un mediu internațional, având acces la informații și capabilități din toată lumea.

O mulțime de anunțuri de angajare la ALSTOM

Anunțurile publicate pe pagina de angajări a companiei vizează o multitudine de meserii, diverse niveluri de experiență și sunt disponibile în zone/orașe precum: București, Cluj-Napoca, Brașov, Sighișoara, Deva și Alba-Iulia.

Câteva exemple de posturi disponibile în cadrul Alstom România ar fi: Telecom Technician – București, Excavatorist – Brașov, Electrician – Deva, Procurement Business Intelligence Specialist – Cluj-Napoca, Electromecanic – Sighișoara, Installation Supervisor – Alba-Iulia, ERTMS Verification & Validation Engineer – București, Global Procurement & Supply Chain Expert – Cluj-Napoca, Field QA Engineer – Brașov/Sighișoara și multe altele.

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ

Să fii angajat al companiei Alstom înseamnă să faci parte dintr-o echipă internațională cu înaltă calificare și să lucrezi pentru unele dintre cele mai prestigioase proiecte de control digital al traficului, mentenanță și infrastructură din industria feroviară, atât în România, cât și în alte țări.

Compania Alstom promovează o cultură orientată spre inovare și excelență, cu oportunități de carieră de nivel internațional. Cine face parte din echipa Alstom are ocazia unică de a contribui în mod direct la modernizarea soluțiilor de transport, precum și la un viitor al mobilității digital și sustenabil.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share