Site logo
27 mai 2020
pema electrotehnic - specialist în asamblare de cablaje, panouri electrice și controlere

pema electrotehnic - specialist în asamblare de cablaje, panouri electrice și controlereDe peste 10 ani, pema electrotehnic România este, atât pentru piață românească, cât și pentru piață internațională de profil, un partener puternic și stabil, specializat în asamblarea de cablaje, panouri electrice și controlere destinate diverselor sectoare de activitate, precum: automatizări, tehnică medicală, industrie solară, mașini și utilaje industriale, vehicule feroviare, outsourcing etc.

pema electrotehnic și-a început activitatea în anul 1974, iar în România în anul 2006.

pema electrotehnic România – specialist în asamblarea de cablaje, panouri electrice și controlere

Oferim servicii de asamblare a componentelor electrice pentru numeroase și prestigioase companii de renume mondial din industria construcțiilor de mașini și utilaje, instalații, vehicule comerciale, industria solară, industria feroviară etc.

Cu spațiu de producție de 4000 de metri pătrați și peste 120 de angajați, putem oferi calitatea de care aveți nevoie și termene de livrare flexibile.

Începând din anul 2015 pema electrotehnic România a devenit unic distribuitor al produselor companiei FLEXA gmbH Germania. Flexa produce de peste 65 de ani o gama variată de produse și accesorii dedicate sistemelor de protecție pentru cabluri, fiind partenerul ideal la nivel global pentru aplicațiile dumneavoastră. Oricare ar fi sistemul de protecție solicitat, FLEXA oferă o gama completă de protecții de cablu din plastic sau metal însoțit de tipul de conectare potrivit pentru toate modelele de conductor (presetupe, nipluri, garnituri etc).

pema electrotehnic România în domeniul feroviar

Componentele vehiculelor feroviare sunt ușor expuse anumitor influențe, precum: vreme, umiditate, raze ultraviolete, praf și solicitări mecanice. Printr-o planificare orientată spre viitor, o dezvoltare împreună cu clienții noștri și o producție acurată putem minimiza aceste efecte negative, ținând pasul cu tehnologia de vârf, cum ar fi împletirea grupelor de cabluri prefabricate, pema electrotehnic s-a dezvoltat ca un partener competent pentru această branșă. Gama noastră de servicii începe de la dezvoltarea documentației prin producția de prototip și merge până la montarea componentelor la sediul clientului.

Dintre partenerii din domeniul feroviar amintim pe Astra Vagoane Călători, CFR Grivița.


pema electrotehnic - specialist în asamblare de cablaje, panouri electrice și controlere
pema electrotehnic - Vehicule Feroviare

Date complete de contact găsiți în Catalog Feroviar la pagina pema electrotehnic.


Soluția de a te prezenta gratuit companiilor din domeniul feroviar

Catalog Feroviar

În România sunt peste 1000 de companii care au diverse certificări, agremente tehnice sau atestate de furnizori feroviari sau sunt licențiate pentru a face transport feroviar. Pe lângă acestea, alte aproximativ 3-4000 de companii, instituții, organizații, produc și/sau prestează servicii, influențează politic, legislativ, administrativ și/sau executiv domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină.

La începutul lunii aprilie, Catalog Feroviar a inaugurat pe site-ul Club Feroviar rubrica “Industria feroviară românească”. La această categorie orice tip de entitate juridică care activează în domeniul feroviar își poate prezenta produsele sau serviciile într-un articol de promovare publicat gratuit.

Mai multe detalii despre cum puteți beneficia de această ofertă puteți afla din acest articol sau puteți să ne contactați la office@catalogferoviar.ro sau tel: 021 22 44 385.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share