Slide


PARTENERI:

Piața forței de muncă în domeniul feroviar, discutată într-o întâlnire UPB-mediul de afaceri

By

O întâlnire UPB-mediul de afaceri va avea loc marți după amiază, prilej cu care vor fi abordate numeroase teme de discuții legate de piața forței de muncă din domeniul feroviar.

Facultatea de Transporturi din cadrul Universității Politehnica din București organizează o întâlnire între reprezentanții mediului privat și mediului academic, respectiv profesori din cadrul departamentelor facultății.

Scopul întâlnirii este de a stabili necesitățile mediului privat din punct de vedere al resursei umane și cum se poate răspunde la acestea în pregătirea studenților. Această întâlnire va fi organizată marți, 16 noiembrie 2021, începând cu ora 14,00. Întâlnirea va avea loc online pe platforma Teams și va fi organizată de Departamentul Material Rulant de Cale Ferată, Facultatea de Transporturi din cadrul Universității Politehnica din București.

Întâlnire UPB-mediul de afaceri. Cinci teme majore de discuții

În cadrul întâlnirii, vor fi abordate cinci teme majore de discuții, după cum urmează:

  1. Așteptări/propuneri de la/pentru pregătirea absolvenților.
  2. Stagii de practică/elaborarea lucrărilor de licență în parteneriat.
  3. Parteneriate pentru dezvoltarea cercetării.
  4. Burse private pentru studenții cu rezultate foarte bune.
  5. Dezvoltarea de laboratoare, centre de training, proiectare în parteneriat.

La eveniment vor participa reprezenti ai CFR SA, CFR Călători, CFR Marfă, AFER, ARF, Metrorex, STB SA, Alstom, Siemens, Knorr-Bremse, DB Cargo, Voestalpine Railway Systems și alții. Președintele onorific al Club Feroviar, Octavian Udriște, este invitat de onoare la această dezbatere.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share