Site logo
25 mai 2020
Programul STB de Rusalii Primul tramvai românesc noi reguli la STB vatman șicanat în trafic pensionare anticipată pentru vatmani garduri linia de tramvai

Programul STB de Rusalii și de Ziua Internațională a Copilului a fost anunțat luni. Transportul public de suprafață va vircula după program de duminică.

Programul STB de Rusalii Primul tramvai românesc noi reguli la STB vatman șicanat în trafic pensionare anticipată pentru vatmani garduri linia de tramvai

”În zilele de luni, 01.06.2020 şi 08.06.2020, toate liniile de transport public ale STB SA vor funcţiona cu parcul de vehicule programat corespunzător unei zile de duminicǎ”, se arată într-un comunicat de presă dat publicității luni dimineață de Societatea de Transport București.

Programul STB de Rusalii și de Ziua Copilului. Trebuie respectate regulile de călătorie

Este obligatoriu ca persoanele care circulă cu mijloacele de transport, inclusiv cele ale STB, să poarte mască și să păstreze o distanță de minimum un metru față de ceilalți călători.

Începând cu data de 15 mai 2020, numărul maxim de pasageri a fost limitat la cel mult jumătate din capacitatea de transport. În plus, este obligatoriu ca vehiculelele  să fie curățate și dezinfectate la sfârșitul și la începutul fiecărei curse.

În cazul vehiculelor de transport cu cel puțin două uși, fie troleibuz, autobuz, autocar sau tramvai, călătorii pot urca doar pe uşa din faţă şi doar la coborâre le vor folosi pe celelalte. Şi la metrou, accesul se va face astfel încât călătorii să stea distanţaţi unii de alţii, inclusiv pe peroane şi în vagoane. Cel puţin un metru trebuie să existe între pasageri.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share