Slide


PARTENERI:

REFLEX Software SRL – proiectare eficientă a tuturor elementelor din beton armat, a structurilor metalice și a îmbinărilor din oțel

By
REFLEX Software SRL - proiectare eficientă structuri metalice, îmbinări din oțel și a tuturor elementelor din beton armat

REFLEX Software SRL - proiectare eficientă a tuturor elementelor din beton armatREFLEX Software SRL este o companie privată specializată în proiectarea structurilor metalice pentru construcții civile și industriale, proiectarea și verificarea tuturor îmbinărilor din oțel și proiectarea eficientă a tuturor elementelor din beton armat, prefabricat sau elementelor compuse (beton-beton), secțiunilor transversale.

Compania este distribuitorul oficial al programelor de proiectare IDEA StatiCa.

Suntem o echipă de ingineri proiectanți de structuri pasionați în folosirea și distribuirea programelor de specialitate în domeniul proiectării structurale. Oferim colegilor noștri ingineri instrumente de proiectare de a putea răspunde celor mai complexe provocări în activitatea de proiectare structurală.

În prezent, firma REFLEX Software SRL oferă următoarele tipuri de servicii:

  • proiectare construcții civile, industriale, agricole și speciale;
  • modelare, analiză și optimizare structurală;
  • distribuție software de specialitate;
  • suport tehnic pentru IDEA StatiCa.

REFLEX Software SRL – proiectare eficientă a tuturor elementelor din beton armat, a structurilor metalice și a îmbinărilor din oțel

IDEA StatiCa Concrete & Prestressing permite o proiectare eficientă a tuturor elementelor din beton armat, prefabricat sau elementelor compuse (beton-beton), secțiunilor transversale și a detaliilor.
Verificările structurale respectă atât cerințele SLU, cât și pe cele SLS, inclusiv verificarea deformațiilor, ținând cont de deschiderea fisurilor. Analiza structurală a elementelor prefabricate și podurilor se efectuează ca analiză în funcție de timp cu privire la etapele construcției.

IDEA StatiCa Detail se ocupă eficient cu părțile structurilor cunoscute sub denumirea de zone de discontinuitate, cum ar fi pereți, capete de grinzi cu secțiuni variabile, decupări, urechi de ridicare, zone de rezemare. Oferă o verificare precisă a rezistenței betonului și a armăturii, a tensiunilor și formarea fisurilor. Aceste rezultate sunt vizualizate pentru a înțelege mai bine comportamentul acestor zone de discontinuitate.

Cu IDEA StatiCa Connection poate proiecta toate tipurile de îmbinări sudate sau cu șuruburi, plăci de bază și ancorări. Oferă verificări exacte, rezultate pentru rezistență, rigiditate și analiza flambajului. Șuruburile, sudurile și blocurile de beton sunt verificate în conformitate cu Eurocode/ AISC. Sunt disponibile șabloanele celor mai des utilizate îmbinări, precum și o gamă largă de secțiuni transversale: laminate, sudate sau formate la rece.

Detalii pentru grinzi
Poduri
Proiectarea eficientă a îmbinărilor structurilor metalice!

Date complete de contact găsiți în Catalog Feroviar la pagina REFLEX Software SRL.


Soluția de a te prezenta gratuit companiilor din domeniul feroviar

Catalog Feroviar

În România sunt peste 1000 de companii care au diverse certificări, agremente tehnice sau atestate de furnizori feroviari sau sunt licențiate pentru a face transport feroviar. Pe lângă acestea, alte aproximativ 3-4000 de companii, instituții, organizații, produc și/sau prestează servicii, influențează politic, legislativ, administrativ și/sau executiv domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină.

La începutul lunii aprilie, Catalog Feroviar a inaugurat pe site-ul Club Feroviar rubrica “Industria feroviară românească”. La această categorie orice tip de entitate juridică care activează în domeniul feroviar își poate prezenta produsele sau serviciile într-un articol de promovare publicat gratuit.

Mai multe detalii despre cum puteți beneficia de această ofertă puteți afla din acest articol sau puteți să ne contactați la office@catalogferoviar.ro sau tel: 021 22 44 385.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share