Site logo
Regionala București a CFR SA lansează lucrări feroviare în stația CF Jilava
15 aprilie 2024

Regionala București a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA lansează lucrări feroviare în stația CF Jilava de pe secția de circulație 102.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație, în procedură simplificată, ce are ca obiect ”Reparații curente la instalațiile SCB pe raza Secției CT2 București – instalația CED din stația Jilava”. Valoarea totală estimată a contractului este de 900.000 de lei, echivalentul a aproximativ 180.000 de euro.

Lucrările constau în demontarea parțială a pieselor și subansamblelor componente ale instalațiilor cu uzuri frecvente, înlăturarea jocurilor care depășesc limitele admise, repararea, recondiționarea sau înlocuirea celor nereparabile, înlocuirea/repararea cablurilor cu rezistența de izolație scăzută și vopsirea instalației.



Condiții de participare la licitația pentru lucrări feroviare în stația CF Jilava

Pentru participarea la procedura de achiziție se solicită executarea de lucrări de tipul specificat.

Ofertantul trebuie să facă dovada că a executat și a dus la bun sfârșit în ultimii cinci ani (perioadă ce se calculează de la data limită de depunere a ofertelor) lucrări similare contractului ce urmează a fi atribuit în valoare individuală/cumulată de minimum 900.000 de lei, prin prezentarea unui contract sau cumul de mai multe contracte.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 29 aprilie 2024, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 29 august 2024.

Pe secția 102 București-Giurgiu nu circulă trenuri de călători, traficul fiind întrerupt din august 2005, când s-a prăbușit podul de la Grădiștea, peste râul Argeș. Acum, lucrările de construire a podului nou de la Grădiștea și a altor trei poduri sunt la final, iar circulația trenurilor va fi reluată la începutul lunii iunie, așa cum a scris recent Club Feroviar.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share