Site logo
22 mai 2023

Regionala Galați a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA lansează lucrări de înlocuire macazuri în stația Buzău.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Înlocuit schimbătorii de cale 20, 22 și 40 din stația Buzău cap Y”. Valoarea totală estimată a contractului, ce va trebui dus la bun sfârșit în termen de patru luni, este de 2.170.813,6 lei, echivalentul a aproximativ 435.000 de euro. Executarea lucrărilor se va realiza pe linia 500, firul II din stația Buzău, cap Y.

Lucrările din cadrul obiectivului sunt necesare deoarece pe schimbătorii de cale nr. 20, 22 și 40 din stația Buzău piesele metalice sunt uzate și traversele normale și speciale din lemn sunt necorespunzătoare. Pentru punerea în siguranță a circulației materialului rulant peste schimbătorii de cale menționați, se impune înlocuirea acestora cu aparate de cale noi, cu prindere elastică, montate pe traverse din beton. În urma execuției lucrărilor, linia va fi adusă în parametrii necesari pentru circulatia materialului rulant în condiții de fiabilitate, confort și siguranță, ridicându-se restricția de viteză de 70 km/oră la viteza stabilită de 100 km/oră.

Condiții de participare la licitația de înlocuire macazuri în stația Buzău

Pentru participarea la licitație se cere experiență similară. Ofertantul (operator economic individual sau asociere de operatori economici) trebuie să demonstreze că în ultimii cinci ani până la data limită de depunere a ofertei a executat lucrări de natură sau complexitate similare cu obiectul procedurii, în valoare individuală/cumulată de minimum două milioane de lei fără TVA, la nivelul unui contract sau mai multor contracte.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 19 iunie 2023, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 19 octombrie 2023.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Cart

Coș

Share