Slide


PARTENERI:

ROYAL EXPERT DESIGN S.R.L. – atenuatoare de zgomot, sisteme de susţinere a cablurilor electrice și elemente metalice din tablă zincată

By
Royal Expert Design

Royal Expert DesignROYAL EXPERT DESIGN SRL este o companie cu experiență în realizarea de atenuatoare de zgomot și sisteme de susţinere a cablurilor electrice, precum și în furnizarea de elemente metalice din tablă zincată pentru domeniul transportului feroviar și cu metroul.

În anul 2013 SC ROYAL EXPERT DESIGN SRL și-a înființat punctul de lucru din Popești Leordeni, cu profil principal de activitate „Producţia de profile obţinute la rece”, cod CAEN 2433, fiind axat pe producţia de sisteme metalice de susținere (trasee) cabluri electrice și atenuatoare de zgomot cu aplicaţii în domeniile: energetic, nuclear, feroviar, metrou, construcţii civile şi industriale pentru instalaţii electrice specifice.

În prezent SC ROYAL EXPERT DESIGN SRL a dezvoltat și activitatea de „Fabricare de construcții metalice și părți componente ale structurilor metalice, cod CAEN 2511, realizând elemente metalice din tablă zincată pentru domeniul transportului feroviar și elemente de traseu și atenuatoare de zgomot pentru sisteme de ventilație și climatizare.

Toate acestea ne-au permis să ne creăm și să ne dezvoltăm un portofoliu de clienţi, fiind agreaţi de către aceştia în conformitate cu cerinţele specifice domeniilor de activitate.

În prezent SC ROYAL EXPERT DESIGN SRL este inclusă în portofoliile de furnizori acceptați ai unor firme de prestigiu, cum ar fi:

  • TIAB S.A. la care am livrat trasee de cablu, jgheaburi și poduri de cablu;
  • ENERGOBIT S.A.;
  • UTI GRUP S.A. la care am livrat suport țevi, măști lampă, șufe etc. pentru obiectivul Metrou M4, M5;
  • GRIRO S.A. – livrat tavane industriale;
  • NOVA PROMPT – confecții metalice;
  • KNAUF Gips – profile metalice pentru pereți case;
  • BOG’ART – grătare antitderapante și confecții metalice pentru obiectivele Ikea și Reanault;
  • COLLINA Development – tavane industriale din tablă expandată pentru obiectivul MARe Museu – Muzeul de artă recentă, primul muzeu privat din România.

Din cele menţionate mai sus, reiese că SC ROYAL EXPERT DESIGN SRL poate face dovada experienţei în domeniul realizării sistemelor de susţinere a cablurilor electrice și atenuatoarelor de zgomot în domeniul feroviar şi cu metroul, precuum și furnizării de elemente metalice din tablă zincată pentru domeniul transportului feroviar și cu metroul.Date complete de contact găsiți în Catalog Feroviar la pagina SC ROYAL EXPERT DESIGN SRL.


Soluția de a te prezenta gratuit companiilor din domeniul feroviar

Catalog Feroviar

În România sunt peste 1000 de companii care au diverse certificări, agremente tehnice sau atestate de furnizori feroviari sau sunt licențiate pentru a face transport feroviar. Pe lângă acestea, alte aproximativ 3-4000 de companii, instituții, organizații, produc și/sau prestează servicii, influențează politic, legislativ, administrativ și/sau executiv domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină.

La începutul lunii aprilie, Catalog Feroviar a inaugurat pe site-ul Club Feroviar rubrica “Industria feroviară românească”. La această categorie, orice tip de entitate juridică care activează în domeniul feroviar își poate prezenta produsele sau serviciile într-un articol de promovare publicat gratuit.

Mai multe detalii despre cum puteți beneficia de această ofertă puteți afla din acest articol sau puteți să ne contactați la office@catalogferoviar.ro sau tel: 021 22 44 385.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share