Site logo
27 iulie 2020
licitație pentru fir de contact licitație pentru izolatori

Societatea de Transport București (STB) a lansat o licitație pentru fir de contact din cupru, în valoare de peste 60.000 de euro.

licitație pentru fir de contact licitație pentru izolatori

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Fir de contact din cupru”.

Valoarea totală estimată a contractului-cadru ce se vrea a fi încheiat în urma procedurii de achiziție publică este de 297.250 de lei, echivalentul a peste 60.000 de euro. Cantitatea minimă ce urmează a fi livrată de câștigătorul licitației este de 7.000 kg, iar cea maximă de 7.250 kg.

Licitație pentru fir de contact din cupru. Condiții de participare

Pentru participarea la licitație, se va depune o garanție în valoare de 1.600 de lei. Perioada de valabilitate a garanției de participare este de 3 luni de zile de la termenul limită de depunere a ofertelor, cu posibilitatea de a fi prelungită ulterior, la cererea entității contractante, în speță STB.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 11 august 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 11 noiembrie a anului curent.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share