Slide


PARTENERI:

TEHMIN-BRAȘOV SRL – soluții pentru îmbunătățirea calității transportului de călători aplicate la materialul rulant

By
TEHMIN-BRAȘOV SRL - soluții pentru îmbunătățirea calității transportului de călători aplicate la materialul rulant

TEHMIN-BRAȘOV SRL - soluții pentru îmbunătățirea calității transportului de călători aplicate la materialul rulantFirma S.C. TEHMIN-BRAȘOV SRL, înființată în 28.11.2002, oferă soluții pentru îmbunătățirea calității transportului de călători aplicate la materialul rulant: locomotive, automotoare, vagoane de călători.

Conform codului național de clasificare a activităților TEHMIN-BRAȘOV are ca obiect de activitate următoarele:

  • Cod CAEN 3020 – fabricarea materialului rulant;
  • Cod CAEN 2790 – fabricarea altor echipamente electrice;
  • Cod CAEN 7219 – cercetare –dezvoltare în alte științe naturale și inginerie.

S.C. TEHMIN-BRAȘOV SRL  este acreditată de Autoritatea Națională de Cercetare Științifică ca firmă care are în obiectul său de activitate și cercetarea.

Firma colaborează cu Universitatea Transilvania Brașov și cu firme din Finlanda și Elveția, în domeniul feroviar.

TEHMIN-BRAȘOV SRL – soluții pentru îmbunătățirea calității transportului de călători aplicate la materialul rulant

Direcția tehnică  principală asumată de  firmă o reprezintă mecanizarea și automatizarea comenzilor și proceselor tehnologice de pe vehiculele feroviare în scopul optimizării acestora, cu punerea în evidență în „timp real” a abaterilor de la parametrii nominali de funcționare, având ca rezultat reducerea consumului de energie necesar procesului de transport, a consumurilor tehnologice specifice activităților feroviare , dar și a gradului de implicare a factorului uman.

O caracteristică specială a produselor firmei este rolul acestora în reducerea consumului de energie în procesul de exploatare a echipamentului rulant motor, cu efect direct asupra reducerii poluării mediului.

Produsele aflate în fabricație sunt nou concepute , proiectate și executate în firmă, unele dintre acestea fiind protejate de legea 64/1991, ca urmare a brevetelor emise de OSIM.

Întreaga producție a firmei are la bază cercetarea și  inovarea și este destinată societăților de construcție, modernizare și exploatare din domeniul feroviar, dar cu posibilități de extindere și la alte domenii.

Din punct de vedere tehnologic, firma este dotată cu mașină de ștanțat cu comandă numerică, freză cu comandă numerică, vopsitorie în câmp electrostatic, mașină de plantat automată a componentelor SMD, cuptor cu lipire în condensație, instalație de rework cu IR, cu profilul termic controlat de calculator, Instalație  de reballing pentru circuitele integrate de tip BGA, cameră climatică, toate aceste resurse concurând la realizarea de produse competitive.

Firma deține un Laborator de încercări echipamente electronice autorizat, în cadrul căruia se testează  produsele firmei și echipamentele reparate.

Pe partea de măsură și control firma este dotată cu aparate de măsură de  ultimă generație și cu standuri de probe dezvoltate intern.

TEHMIN-BRAȘOV SRL - soluții pentru îmbunătățirea calității transportului de călători aplicate la materialul rulant
TEHMIN-BRAȘOV SRL - soluții pentru îmbunătățirea calității transportului de călători aplicate la materialul rulant
TEHMIN-BRAȘOV SRL - soluții pentru îmbunătățirea calității transportului de călători aplicate la materialul rulant

Date complete de contact găsiți în Catalog Feroviar la pagina TEHMIN-BRAȘOV SRL.


Soluția de a te prezenta gratuit companiilor din domeniul feroviar

Catalog Feroviar

În România sunt peste 1000 de companii care au diverse certificări, agremen

te tehnice sau atestate de furnizori feroviari sau sunt licențiate pentru a face transport feroviar. Pe lângă acestea, alte aproximativ 3-4000 de companii, instituții, organizații, produc și/sau prestează servicii, influențează politic, legislativ, administrativ și/sau executiv domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină.

La începutul lunii aprilie, Catalog Feroviar a inaugurat pe site-ul Club Feroviar rubrica “Industria feroviară românească”. La această categorie orice tip de entitate juridică care activează în domeniul feroviar își poate prezenta produsele sau serviciile într-un articol de promovare publicat gratuit.

Mai multe detalii despre cum puteți beneficia de această ofertă puteți afla din acest articol sau puteți să ne contactați la office@catalogferoviar.ro sau tel: 021 22 44 385.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share