Site logo
21 martie 2020
Telecomunicații CFR Bugetul Telecomunicații CFR pe 2019Telecomunicații CFR Bugetul Telecomunicații CFR pe 2019

Telecomunicații CFR SA vrea să-și extindă rețeaua de voce și de date pe patru secții feroviare, de pe raza a trei regionale.

Telecomunicații CFR Bugetul Telecomunicații CFR pe 2019
FOTO cu rol pur ilustrativ

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”echipamente de transport date voce și acces, echipamente voce si acces și sistem management echipamente transport date, voce și acces”.

Obiectul achiziției îl constituie încheierea unui acord-cadru pentru echipamente de transport de date, voce si acces necesare pentru extinderea rețelei, cu scopul creșterii calității serviciilor, scăderea cheltuielilor de întreținere și crearea de oportunități de furnizare de servicii noi de telecomunicații pe tronsoanele feroviare Caracal – Piatra Olt, Timișoara – Lugoj, Brașov – Făgăraș și Sibiu – Sebeș Alba, de pe raza Regionalelor Craiova, Timișoara și Brașov.

Valoarea totală estimată este cuprinsă între 360.715,14 și 574.757,18 lei.

Condiții de participare la licitația organizată de Telecomunicații CFR

La licitație nu se pot înscrie decât furnizori feroviari, care fac dovada omologării tehnice feroviare sau, după caz, a detinerii unui agrement tehnic feroviar pentru fiecare produs si/sau serviciu furnizat. Autorizarea si supravegherea, din punct de vedere tehnic, a furnizorilor feroviari, omologarea tehnică feroviară si emiterea agrementelor tehnice feroviare se fac de către Autoritatea Feroviară Română (AFER). Ofertantul trebuie sa dețină autorizație AFER. Ofertanții străini pot sa nu aibă autorizație AFER dacă aceștia fac dovada ca dețin un agrement tehnic feroviar.

Achiziția implică încheierea unui acord-cadru. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 10 aprilie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 10 iulie 2020.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share