Site logo
4 noiembrie 2022

Societatea de transport subteran din Capitală a montat terminale contactless la toate automatele de cartele Metrorex de pe Magistrala 2.

În doar 10 secunde, persoanele care vor să utilizeze metroul ca mijloc de transport în comun pot plăti contactless cu cardul bancar Visa/Mastercard, smartphone-ul sau smartwatch-ul la cele 55 de aparate de vândut cartele aflate în cele 14 stații ale Magistralei 2: Berceni, Dimitrie Leonida, Apărătorii Patriei, Piața Sudului, Constantin Brâncoveanu, Eroii Revoluției, Tineretului, Piața Unirii 2, Universitate, Piața Romană, Piața Victoriei 1, Aviatorilor, Aurel Vlaicu și Pipera.

automatele de cartele MetrorexAccesul la metroul din București se poate face mult mai ușor, prin simpla apropiere a cardului bancar contactless MasterCard sau Visa, indiferent de banca emitentă, la porțile de acces, reamintește Metrorex, printr-un comunicat dat publicității vineri.

În cazul în care un călător dorește să achite mai multe intrări cu același card sau dispozitiv, trebuie să apese, începând cu a doua tranzacție consecutivă, tasta „+” de pe ecranul porților de acces și apoi să apropie cardul de semnul contactless.

Automatele de cartele Metrorex din toate stațiile vor avea terminale contactless

Operațiunea de montare de terminale contactless va continua. ”Am început cu Magistrala 2 pentru că este cea mai circulată și este utilizată de mulți tineri, care folosesc telefonul sau ceasul pentru plăți. Însă operațiunea se desfășoară în continuare în stațiile de metrou de pe toate magistralele. De exemplu, recent au fost montate astfel de terminale la stațiile Piața Unirii 1, Gara de Nord 1, Obor, Piața Iancului, Piața Muncii și Dristor 2 de pe Magistrala 1 și Jiului de pe Magistrala 4. Vom continua până terminăm toate magistralele”, a declarat pentru Club Feroviar surse din conducerea Metrorex.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share