Slide


PARTENERI:

Trafic feroviar temporar oprit între stațiile CF Răstolița și Lunca Bradului, județul Mureș

By

Traficul feroviar este oprit temporar, pe raza Sucursalei Regionale CF Brașov, între stațiile CF Răstolița și Lunca Bradului, (linie simplă, județul Mureș), din cauza căderii de crengi pe linia de contact, urmată de avarierea acesteia.

UPDATE. Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că, începând cu ora 09:40,traficul feroviar a fost reluat în condiții de siguranță, pe raza Sucursalei Regionale CF Brașov, între stațiile CF Răstolița și Lunca Bradului, (linie simplă), unde în cursul acestei dimineți, mai multe crengi au căzut pe linia de contact, provocând avarierea acesteia.

La fața locului se află echipele de intervenție, care acționează cu drezina pantograf pentru remedierea defecțiunilor și repunerea sub tensiune a liniei de contact, potrivit Ministerului Transporturilor.

Trenul R 4506 staționează temporar în stația CF Răstolița, iar trenul R 4503 staționează în stația CF Lunca Bradului, așteptând redeschiderea circulației, urmând să ajungă la destinație cu întârziere.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest incident feroviar şi îi asigură că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului au drept scop reluarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă. (foto generic)

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share