Slide


PARTENERI:

Transportul feroviar trece duminică la ora oficială de vară. Ce se întâmplă cu trenurile aflate în parcurs

By
ora oficială de vară incendiu în Gara de Nord copac căzut pe linia de contact pană de curent în Gara de Nordora oficială de vară incendiu în Gara de Nord copac căzut pe linia de contact pană de curent în Gara de Nord

CFR Călători a anunțat joi că începând cu data de 29 martie 2020 în activitatea de transport feroviar se va trece la ora oficială de vară, ora 03,00 devenind ora 04,00.

ora oficială de vară salubrizare în Gara de Nord mutarea Gării de Nord modernizarea Gării de Nord Euro 2020 pană de curent în gara de nord modernizarea Gării de Nord

Trecerea la ora de vară nu modifică mersul trenurilor în vigoare, circulaţia se va efectua conform orarului prevăzut în mersul trenurilor, se arată în comunicatul dat publicității de operatorul feroviar de stat.

Trenurile operate de CFR Călători vor circula după ora actuală (de iarnă) până în noaptea de 28/29 martie la ora 03,00, care va deveni ora 04,00. După ora 04,00, trenurile vor pleca la orele din mersul de tren în vigoare, respectând ora de vară.

Trenurile operate de CFR Călători aflate în circulație după ora 03,00, care devine ora 04,00, își vor continua mersul până la stația de destinație, iar în cazul în care orele de plecare ale acestor trenuri se suprapun cu orele normale de plecare în intervalul orar 04,00 – 05,00, garniturile vor pleca în ordinea rangului (întâi Interregio, apoi Regio).

CFR Călători trece la ora oficială de vară. De unde vă puteți informa

Pasagerii pot obține informații despre circulaţia trenurilor din următoarele surse:

  • 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
  • numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
  • 021.319.0358 – Biroul Relaţii cu Publicul din Gara de Nord București;
  • în aplicația TRENUL MEU, introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
  • pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web din gările București Nord, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
  • pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Trafic internațional / Mers tren internațional.
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share