Slide


PARTENERI:

Trei firme își dispută contractul de 900 de imprimante inteligente pentru CFR SA

By

Trei firme își dispută contractul de 900 de imprimante inteligente pentru CFR SA, la licitația în acest sens lansată de Regionala Cluj a companiei de infrastructură.

La începutul lunii trecute, în sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce avea ca obiect ”Multifuncțională laser color, format A3 – 900 bucăți”. Valoarea totală estimată a achiziției este de 6.570.000 de lei, echivalentul a 1,3 milioane de euro, după cum a scris la vremea respectivă Club Feroviar.

Prin achiziționarea multifuncționalelor laser color format A3 se urmăreste înlocuirea tehnicii de birotică din dotarea tuturor structurilor companiei, care la ora actuală prezintă un grad pronunţat de uzură fizică și funcțională, ale căror sisteme de operare nu oferă gradul de securitate necesar pentru a putea rezista cu succes atacurilor cibernetice, precum si reducerea cheltuielilor de mentenanţă a tehnicii de calcul, care au crescut în ultimii ani de o manieră exponenţială, se arată în anunț. Produsele achiziționate vor facilita inclusiv gestionarea informațiilor în format electronic, având astfel un rol esențial de a proteja mediul înconjurător prin reducerea la minimum a manipulării și stocării informației pe suport de hârtie, precum și reducerea consumului de energie electrică necesar arhivării și păstrării informației, se arată în anunț.

Trei oferte la licitația de imprimante inteligente pentru CFR SA

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare a fost data de 16 noiembrie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 16 februarie 2023.

Până la termenul limită, potrivit anunțului din SEAP, au depus oferte următoarele firme:

  1. ETA2U
  2. Q’NET International
  3. Union CO.
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share