Site logo
25 ianuarie 2023

Trenul Iași-Ungheni, operat de Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA,  va circula din nou zilnic, cu o frecvență de două curse dus-întors pe zi.

”Trenul Iași-Ungheni repus în circulație zilnică. Stimați pasageri, anunțăm că au fost relansate cursele feroviare zilnice de la Ungheni spre Iași. Trenurile vor circula de două ori pe zi, conform următorului grafic:

Din Ungheni spre gara Iași (Centru):

07.10 Plecarea din gara Ungheni, ajunge la Iași la ora 08.41

16.14 Plecarea din gara Ungheni, ajunge la Iași la ora 17.47

Din gara Iași (Centru) spre Ungheni:

13.07 Plecarea din gara Iași, ajunge la Ungheni la ora 14.42

19.07 Plecarea din gara Iași, ajunge la Ungheni la ora 20.32”, se arată într-o postare de miercuri de pe pagina oficială de Facebook a Întreprinderii de Stat Calea Ferată din Moldova.

Biletul la trenul Iași-Ungheni costă 11,30 lei

Durata călătoriei cu acest tren este de o oră și 35 minute, iar biletul costă 47,5 lei moldovenești, echivalentul a 11,30 lei românești.

Cursa feroviară Ungheni-Iași este operată de CFR Călători Iași. Biletele le puteți procura doar din casele gării feroviare, mai precizează cei de la CFM.

În prezent, compania feroviară de stat din stânga Prutului, Calea Ferată din Moldova (CFM) operează cursele feroviare Chișinău – București (Trenul Prietenia) și Chișinău – Iași (Socola).

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share