Slide

Universitatea Politehnica organizează conferința „Smart Transportation – tendințe”

By

Universitatea POLITEHNICA din București organizează conferința „Smart Transportation – tendințe”, dedicată studenților și absolvenților (Alumni) UPB. Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Ambasadori UPB – Reprezentanți ai companiilor” și va avea loc online, miercuri, 24 noiembrie a.c., începând cu ora 19:00, pe platforma ZOOM.

Proiectul Ambasadori UPB – Reprezentanți ai companiilor” vizează dezvoltarea relațiilor de parteneriat cu mediul socio-economic și creșterea competențelor transversale ale studenților (soft skills și hard skills). Inițiativa este susținută de Ministerul Educației și contribuie la îndeplinirea obiectivelor Strategiei Naționale pentru Dezvoltarea Durabilă a României 2030 care încurajează activitățile de mentorat/voluntariat și crearea de parteneriate între universități și companii.

Tema propusă este menită să evidențieze tendințele de dezvoltare ale sistemelor de transport , creșterea mobilității, dezvoltarea conceptului de transport inteligent și competențele specifice relevante oportunităților din cadrul mediului economic actual și să contribuie la flexibilizarea traseelor către și dinspre companii și universitate din punct de vedere al promovării învățământului universitar tehnic, al inovării și cooperării.

În acest sens, sunt invitați să participe actorii implicați în acest proces, și anume absolvenții (Alumni) și studenții UPB, reprezentanți ai mediului economic și social local (atât public, cât și privat) și reprezentanți ai universității.

Informații suplimentare și confirmarea participării se fac la Sorin Arsene, la adresa de e-mail: sorinarsene@gmail.com sau la numărul de telefon 0722433914.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share