Site logo
9 aprilie 2020
voestalpine VAE Apcaromvoestalpine VAE Apcarom

sigla voestalpine VAE APCAROMCu o experienta mai mare de 30 de ani, voestalpine VAE APCAROM si-a consolidat pozitia pe piata romaneasca, fiind singura companie furnizoare de aparate de cale ferata pentru caile ferate, metrou si un partener de incredere pentru Tramvai si companii cu linii industriale proprii.

Aparţinând unui grup cu tehnologie la standarde înalte, voestalpine VAE APCAROM şi-a perfecţionat sistemul tehnologic şi de producţie pentru a ajunge la calitate şi cost eficient pentru produsele sale. Din momentul integrării, începând cu anul 1998, în grupul VAE Austria, compania noastră a livrat aparate de cale şi piese de schimb pentru diferite pieţe externe din Europa sau de pe alte continente: Africa, Asia, America.

Principalul domeniu de activitate este producţia de aparate de cale.

Pentru cel de-al doilea domeniu de activitate – producţia de tirfoane şi SI-uri, voestalpine VAE APCAROM a livrat aceste produse atât în Europa, cât şi Africa şi Asia.

Dintre partenerii noştrii în diferite proiecte din România suntem onoraţi să amintim: CNCF CFR SA, Metrorex şi constructorii  parteneri în proiectele de reabilitare a Coridorului IV Pan-European.

Experienta din proiectul Coridorului IV Pan-european este una din cartile noastra de vizita pentru viitoare licitatii.

Ţelul nostru este să consolidăm poziţia companiei în cadrul grupului şi să fim parteneri de încredere în licitaţii internaţionale în sectorul de activitate.

Cercetare / Dezvoltare

In diferite sectoare de trafic (viteze ridicate, trafic mixt, metrou, tramvai) pregatim solutii impreuna cu clientii, pentru a oferi cele mai bune conditii de realizare competenta, rapida si eficienta

Engineering

ENGINEERING – Proiectare asistata de calculator – competenta UNIGRAPHICS.

TECHNOLOGY – hala de productie este echipata cu masini de inalta performanta: raboteza CNC, masina de frezat CNC, masina de gaurit ESAB. Se organizeaza periodic sesiuni de instruire pentru personalul operativ din Productie.

Solutii customizate

Noi analizam cererile clientilor nostri si recomandam cea mai bună solutie tehnica si economica. Combinatia potentialului excelent uman si know-how tehnic extraordinar face posibil sa gasim solutii orientate spre client in cel mai scurt timp posibil.

Date complete de contact gasiti in Catalog Feroviar la pagina voestalpine VAE APCAROM.We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share