Slide


PARTENERI:

DB Cargo Romania face angajări și își pregatește viitorul organizând cursuri de calificare

By

DB Cargo Romania, un operator feroviar ce asigură servicii de calitate premium, are în oferta sa de pe site-ul www.cfir.ro anunțuri de angajare pentru personal administrativ, mecanic de locomotivă, șef de tren, revizor tehnic vagoane și electrician reparații locomotive și, în același timp, încearcă să își asigure viitorul organizând cursuri de calificare pentru meseria de mecanic locomotivă.


DB Cargo Romania este un operator feroviar ce asigură servicii de calitate premium, de încredere pentru clienți, viabil economic, sigur pentru angajați și atent cu mediul, printr-o flotă de locomotive și vagoane impresionantă ca număr și performanță, precum și personal motivat și calificat, dispus pe întreaga rețea feroviară din România.

DB Cargo Romania este compania care te provoacă în fiecare zi să fii mai bun și mai performant. Știm că într-o poveste de succes oamenii reprezintă valoarea cea mai mare, de aceea considerăm că motivarea angajaților și investirea constantă în dezvoltarea lor reprezintă un obiectiv important în cadrul companiei – de la training-uri de dezvoltare, la cursuri de specializare.

Suntem peste 700 de colegi în Romania, iar relațiile noastre se bazează pe încredere reciprocă, o filozofie comună de conducere și pe valorile companiei: Calitate, Echipă, Respect, Comunicare.

Viitorul înseamna digitalizare iar noi dăm trendul! Prin urmare, locomotivele din seria 060 DA ale  DB Cargo Romania au fost echipate cu un sistem de monitorizare și protecţie computerizat, care transmite în timp real toţi parametrii importanţi privind funcţionarea locomotivei şi depistează eventualele probleme care apar.


Califică-te şi lucrează la noi ca mecanic de locomotivă!

Mecanicul de locomotivă este responsabil de transportul mărfii pe calea ferată, in siguranţă, respectând toate reglementările în vigoare.
În urma cursurilor de calificare şi a examenului promovat, vei putea ocupa funcţia de mecanic ajutor şi vei putea beneficia de formarea ta ca mecanic de manevra sau drum într-unul dintre centrele noastre de formare.

Procesul de calificare:

 • Cursul de calificare durează 9 luni – 6 luni teorie, 3 luni practică
 • Cursul se va desfăşura în format online sau fizic, dacă ne va permite contextul
 • Pe durata cursului vei fi angajat în cadrul companiei ca muncitor necalificat, cu responsabilitatea de a participa activ la toate orele de teorie şi practică;  după absolvirea cursului şi promovarea examenului vei fi încadrat ca mecanic ajutor
 • Formarea ta mai departe (ca mecanic de manevra sau drum) depinde foarte mult de cât de rapid îţi însuşeşti meseria. Procesul implică o mare responsabilitate şi acurateţe.

Responsabilităţile unui mecanic ajutor:

 • Asigură mecanicului de locomotivă suportul necesar în conducerea locomotivei în vederea respectării reglementărilor specifice în virgoare privind remorcarea trenurilor şi manevra vehiculelor feroviare

Profilul tău:

 • Eşti pasionat de trenuri şi calea ferată
 • Deţii o diplomă de XII clase sau bacalaureat
 • Eşti responsabil şi conştiincios

DB Cargo Romania participă la ediția de toamnă a Târgului de Carieră Feroviară în România și avem nevoie de ajutorul tău pentru a-l organiza mai bine adaptat nevoilor tale

Pentru că ne dorim îmbunătățirea serviciilor noastre și vrem să organizăm următoare ediție a Târgului de Carieră Feroviară în România   astfel încât să îți fie ție cât mai ușor să participi și să intri în contact cu angajatorii care vor fi prezenți acolo te rugăm să ne acorzi două minute și să ne răspunzi la două întrebări simple:

 1. Când, în ce perioadă a săptămânii, preferi sa aibă loc Târgul de Carieră Feroviară în România   ? 
 2. În ce format dorești să fie organizată următoarea ediție a evenimentului – on-line, fizic sau hibrid?

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA DB CARGO ROMANIA

În calitate de angajator de top în Europa, obiectivul nostru principal este să menținem acest titlu printr-un mediu de lucru ce respectă nevoile individuale și apreciază contribuția fiecarui angajat. În calitate de angajator incluziv, obiectivul nostru este de a menține o balanță echilibrată între angajații cu experiență și cei la început de drum, care pot beneficia de sfaturile experților noștri și se pot dezvolta și forma în cadrul companiei.

Suntem o echipă dinamică şi încurajăm toţi angajaţii să întrebe dacă nu ştiu, să folosească în fiecare zi valorile pe care le avem.

Noi acordăm o prioritate înaltă lucrului în echipă, într-un spirit de cooperare, într-o comunitate multiculturală și oferim oportunități individuale angajaților noștri pentru a-și dezvolta potenţialul.

Care sunt avantajele la DB Cargo Romania?

 • Stabilitate și securitate
 • Dezvoltare individuală
 • Oportunitatea de dezvoltare internațională
 • Un mediu de lucru prietenos, sănătos și sigur
 • Servicii adiționale
 • Comunicare deschisă
Ce trebuie să faci dacă îți dorești să faci parte din echipa DB Cargo Romania
Dacă îți dorești să faci parte din echipa companiei noastre trebuie să parcurgi pașii de mai jos:

 1. Să accesezi anunțul care te interesează din oferta DB Cargo Romania
 2. Să aplici la anunț printr-un click pe butonul ”Aplică Acum”
 3. Să trimiți, prin formularul de aplicare, un CV relevant din punct de vedere al postului la care aplici, eventual însoțit și de o scrisoare de intenție
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share