Slide


PARTENERI:

ISPCF și-a actualizat oferta de pe CFiR în vederea participării în ”Standul Carierei Feroviare” de la Polijobs 2022

By

În zilele de 16-17 noiembrie, în cadrul PoliJobs 2022, Carieră Feroviară în România – CFiR  împreună cu Asociația Industriei Feroviare din România – AIF  vă invită să vizitați ”Standul Carierei Feroviare” în Holul BN, standul 9-10 unde vă așteaptă și reprezentanții ISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate S.A. – companie care are activitate neîntreruptă de peste 75 de ani ca societate profesională independentă, autorizată să realizeze Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.

ISPCF este prima companie românească de proiectare și consultanță din domeniul feroviar, înființată în anul 1947. Compania are, astfel, marea șansă de a putea afirma că a contribuit la făurirea istoriei în sectorul feroviar din România – de la refacerea reţelei feroviare după al Doilea Război Mondial și înlocuirea tracţiunii cu aburi cu tracţiune diesel, până la electrificarea reţelei feroviare şi introducerea tracţiunii electrice, modernizarea instalaţiilor de control şi siguranţă a traficului, pecum și a reţelei de telecomunicaţii feroviare.

De-a lungul timpului, ISPCF a participat la elaborarea studiilor şi planurilor legate de dezvoltarea transportului feroviar în România iar astăzi sunt implicați în unele dintre cele mai importante proiecte de dezvoltare a acestui sistem, în vederea realizării traficului de viteză sporită.

Oferta ISPCF pentru studenții și absolvenții UPB

Posturile destinate studenților și absolvenților Univestității Politahnica București, disponibile în echipa ISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate , toate în București, sunt:

Alte posturi în oferta ISPCF. :

Pentru toate aceste posturi compania oferă candidaților:

  • Instruire aplicată pentru integrarea în mediul de lucru;
  • Asigurare privată de sănătate;
  • Posibilitatea decontării transportului pentru personalul cu domiciliul în afara capitalei;
  • Bonusuri anuale.
Te așteptăm la Standul Carierei Feroviare de la Polijobs 2022 să ne cunoaștem

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA ISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate S.A.

Suntem specialiști în proiectare, consultanţă, expertize şi asistenţă tehnică în domeniul transportului feroviar şi cu metroul. Avem în echipă experți din toate specialitățile feroviare: linii c.f., instalații de semnalizare, telecomunicații feroviare, electrificare, lucrări de artă, lucrări de construcții civile.

Ne place să credem că oamenii rămân cu noi pentru că împărtășim cu toții pasiunea pentru domeniul feroviar și pentru proiectele livrate impecabil.

Lucrăm cu pasiune, muncim în echipă, dar și individual la aceeași intensitate, vrem să transformăm proiecte ambițioase în realitate și ne folosim toate abilitățile și resursele interioare pentru realizarea unei infrastructuri moderne și inovatoare.

Dacă te regăsești în oricare din descrierile de mai sus, dacă ești o persoană atentă la detalii, care dorește să se afirme dar nu ezită să își sprijine colegii și să îi ajute să își atingă potențialul creator, te așteptăm în familia noastră extinsă!


Standul Carierei Feroviare de la Polijobs 2022, care este amplasat în Holul BN, standul 9-10, este organizat de Carieră Feroviară în România – CFiR cu sprijinul Asociației Industriei Feroviare din România – AIF – o organizaţie non-guvernamentală şi non-profit ce are ca principală misiune creşterea notorietăţii transportului pe şină, în România precum şi promovarea acestuia ca principal sistem de transport pentru marfă şi călători.

Târgul de Cariere POLIJobs, cel mai mare eveniment de profil organizat de Universitatea POLITEHNICA din București, ajuns la cea de-a V-a ediție, va avea loc în perioada 16-17 Noiembrie 2022, în corp FAIMA – hol BN – holul AN – intrarea principală Rectorat.

La această ediție mai mult de 70 de companii de top au pregătit numeroase oportunități de carieră pentru studenții și absolvenții UPB: programe de burse, internshipuri, joburi part-time sau full-time, entry-level, middle- level sau senior level!

Prin participarea la eveniment toți cei care sunt în căutarea unei oportunități de carieră au posibilitatea de a interacționa direct cu angajatorii.

Vino și tu la cel mai important eveniment din domeniul ingineriei, să afli care sunt oportunitățile disponibile și să aplici pentru jobul mult dorit! 

 

În STANDUL CARIEREI FEROVIARE te vor aștepta
Organizatori
Vezi aici mai multe detalii despre Standul Carierei Feroviare de la Polijobs 2022
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share