Slide


PARTENERI:

[Oportunitate început de carieră] TOPOEXIM angajează Inginer Cadastru / Geodezie / Topografie / GIS

By

Cornel & Cornel Topoexim SRL, companie înființată în 1994 și care astăzi este unul din principalii furnizori de soluții integrate în industria de gestionarea și prelucrare a datelor spațiale, oferă o oportunitate pentru cei aflați la început de carieră și dorește să angajeze Inginer Cadastru / Geodezie / Topografie / GIS.

Topoexim este o companie românească, specializată în servicii de topografie, cadastru, cartografiere – GIS și geodezie. Serviciile și soluțiile furnizate au la baza măsurători complexe, prelucarea și gestionarea volumelor mari de date pentru a răspunde nevoilor mulți-dimensionale ale clienților săi.

Printre lucrările efectuate se numără și exproprieri pentru calea ferată în cadrul proiectului ”Reabilitarea liniei de cale ferată Brașov – Simeria, componentă a Coridorului IV Pan-European, pentru circulația trenurilor cu viteză maximă de 160 km/h – Tronson: SIGHIȘOARA – COȘLARIU”, unități administrativ-teritoriale (UAT): comună Valea Lungă, municipiul Blaj, comună Craciunelu de Jos, comună Mihalt – LOT 1.”, beneficiar CNCF CFR SA.

TOPOEXIM angajează Inginer Cadastru / Geodezie / Topografie / GIS

PROFIL CANDIDAT

  • Nivel carieră: Entry-level (0-2 ani)

CERINȚE PROFESIONALE

  • Absolvent al unei facultăți de profil
  • Cunostiinte utilizare aplicații software AutoCAD, Suită Office, ArcGIS (opțional)
  • Utilizarea instrumente topo-geodezice
  • Disponibilitate pentru muncă de teren și deplasări în țară
  • Cunoștințe foarte bune de limba engleză
  • Bune abilități de organizare și prioritizare
  • Atenție la detalii

Localitate/zona

  • București

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA CORNEL & CORNEL TOPOEXIM SRL

Topoexim dispune de personal calificat, cu o pregătire solidă în domeniu și o bogată experiență profesională. Participarea specialiștilor noștri la proiecte majore pe plan național, oferă garanția unor servicii de calitate, executate la timp și cu acuratețea cerută de beneficiar.

Personalul este format în majoritate din tineri profesioniști a căror expertiză este completată de profesioniști cu vastă experiență în diverse domenii de activitate. Personalul implicat este format la universități de prestigiu din România

Formarea continuă și atragerea profesioniștilor este o prioritate pentru compania noastră. Ne bazăm pe profesioniști din domeniul ingineriei geodezice, a cadastrului, geografiei, geologiei având astfel la dispoziție un spectru larg de expertiză. Dezvoltarea permanentă și pregătirea continuă sunt prioriati pentru companiile noastre, astfel încât am reușit să atragem un număr important de doctori și doctoranzi în domeniile lor de activitate, precum și cadre universitare.


Platforma Carieră Feroviară Feroviară în România a inaugurat o secțiune nouă – Oportunități de început de carieră  unde sunt publicate toate anunțurile care sunt destinate tinerilor aflați la început de drum/fără experiență și articole cu sfaturi/consiliere specifică pentru resursa umană dedicate acestei categorii de candidați.

Printre oportunitățile căutate de studenții, masteranzii și tinerii absolvenți aflați la începutul unei cariere se află: posibilitatea de a efectua stagii de practică și internship-uri, locuri de muncă în regim part-time/cu program flexibil adaptat acestora sau locuri de muncă pentru cei fără experiență practică.CFiR este singura platformă de recrutare dedicată exclusiv industriei feroviare, transportului urban pe șină și serviciilor adiacente, fiind locul de întalnire al companiilor și al persoanelor care activează sau își doresc să activeze în acest domeniu și care își doresc un nou loc de muncă.

În perioada 3-5 mai 2022 va avea loc ediția de primăvară a Târgului de Carieră Feroviară în România când potențialii candidați vor avea ocazia de a discuta față în față cu firmele angajatoare.

 

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share