Site logo
26 iunie 2024

UPDATE 27.06.2024 – Cunoaștem cei 3 câștigători ai tombolei de la finalul ediției a IX-a a ”Târgului de Carieră Feroviară în România”

După cum anunțam înainte de Târgul de Carieră Feroviară în România, care a avut loc în perioada 12-14 iunie, compania Alvirom Echipamente Protecție a oferit 3 premii – un echipament complet de lucru și două perechi de bocanci – pe care să le oferim prin tragere la sorți la 3 dintre participanții la târg care îndeplineau condițiile din procedura de mai jos.

Ieri a avut loc extragerea, pe care o puteți vedea în filmul de mai jos, prin intermediul site-ului randompicker.com, rezultatul putând fi văzut aici: https://app.randompicker.com/protocol/838993×77787


ARTICOL INIȚIAL

Pe lângă ofertele de joburi, cursuri de calificare, stagii de practică și internshipuri puse la dispoziție de cele 25 de companii participante la Târgul de Carieră Feroviară în România, compania Alvirom Echipamente Protecție, partener al platformei CFiR, mai oferă încă un motiv (sau mai multe) pentru a fi prezent la această ediție a târgului.

Pe scurt, compania Alvirom oferă câteva echipamente de lucru, de cea mai bună calitate, care vor reprezenta premiile de la tombola organizată la finalul evenimentului.

Ce ai de făcut pentru a fi înscris în tombolă?

Pentru a fi inclus în tombola de la finalul Târgului de Carieră Feroviară în România ai de parcurs câțiva pași simpli:

 1. Să te înscrii în formularul de aici – poți face asta oricând înainte sau în timpul târgului*. Vezi aici un ghid pentru ajutor la înscriere, dacă nu te descurci
 2. Să participi la târg, asta presupunând că:
  • Vei fi prezent în Gara de Nord București, pe 13 sau 14 iunie, între orele 10.00-18.00, și treci pe la standul CFiR să îți scanăm codul QR generat la înscriere.
   sau
  • Vei participa la un interviu online.
   sau
  • Vei aplica, atașând CV-ul, la unul dintre anunțurile publicate de companiile participante la târg, nu mai târziu de 14.06.2024, ora 18.00.
   sau
  • Îți vei trimite CV-ul la una dintre companiile participante la târg nu mai târziu de 14.06.2024, ora 18.00, folosind adresa de email din partea de sus a paginii de companie de pe platforma CFiR (ajungi acolo dând click pe sigla companiei de interes de pe pagina târgului https://cfir.ro/targcfir/)
 3. Să fii unul dintre cei 3 norocoși care vor fi extrași la tombola care va avea loc până la sfarșitul lunii iunie.

* o singură înregistrare/persoană este validată; vom verifica identitatea (conformitatea numelui introdus cu cel din CI) și faptul că acesta nu mai este înscris încă o dată dacă ești câștigător.

Ce echipament poți câștiga?

Alvirom Echipamente Protecție ne pune la dispoziție două categorii de premii pentru câștigatorii acestei tombole.

Premiul cel mare – un echipament complet de lucru, compus din pantalon, jachetă (mărimea L) și bocanci de lucru (mărimea 42)

 1. Pantalonul – culoare portocaliu/argintiu, mărimea L: https://www.deltaplus.eu/ro/p/m2phvTalie elastică pe laterale. Înaltă vizibilitate : Clasa 2 – Culoare argintie. 7 buzunare dintre care 1 metru. Serj 54% bumbac 46% poliester 260 g/m². Benzi reflectorizante cusute.
 2. Jacheta – culoare portocaliu/argintiu, mărimea L: https://www.deltaplus.eu/ro/p/M2VHV  – Manșete elastice ajustabile prin Velcro. 4 buzunare dintre care 1 cu fermoar și 1 interior. Înaltă vizibilitate : Clasa 2 – Culoare argintie – Montate in paralel. Serj 54% bumbac 46% poliester 260 g/m². Benzi reflectorizante cusute.
 3. Bocancul – mărime 42: https://rhinosafety.ro/produs/bocanci-s3-src-orione/Feţe: Piele hidrofobizată de bovină şi ornament reflectorizant; Căptușeală: Material textil perforat, rezistent la abraziune, asigură aerisirea piciorului; Bombeu: Nemetalic din material compozit, rezistent la şoc 200J şi compresiune; Antiperforație: Lamelă antiperforaţie nemetalică, perforaţie zero; Acoperiș branț: IMPULSE; Talpă: PU 2D SRC; Înălțime: 110 mm Greutate: 1.244 gr.

Premiul doi – două perechi de bocanci, mărime 42.

Cine este Alvirom Echipamente Protecție?

Alvirom Echipamente Protecție SRL, www.alvirom.ro, îți oferă soluţii şi răspunsuri pentru toate întrebările şi situaţiile incomode, indiferent dacă ne referim la aspectele tehnice sau la cele de stil.Protecția ta este prioritatea noastră!

✔️ Cu peste 10 de ani de experiență în industrie, ne-am consolidat reputația ca fiind un furnizor de încredere pentru echipamente de protecție în domeniul specific, cum ar fi construcțiile, industria chimică, sau orice alt domeniu relevant.

✔️ Fie că este vorba despre căști de protecție confortabile, ochelari rezistenți la impact, măști respiratorii de înaltă performanță sau îmbrăcăminte specializată, avem tot ce aveți nevoie pentru a vă asigura că sunteți în siguranță în fiecare zi la locul de muncă.

✔️ Nu faceți compromisuri când vine vorba de siguranța personală și a colegilor dumneavoastră! Investiți în echipamente de protecție de încredere de la Alvirom și lucrați în liniște, știind că sunteți în mâini bune!

Te așteptăm la Târgul de Carieră Feroviară în România, 12-14 iunie, hibrid – online și fizic

25 de companii te așteaptă în perioada 12- 14 iunie 2024 la cea de-a IX-a ediție a ”Târgului de Carieră Feroviară în România”, organizată de Carieră Feroviară în România (CFiR) , sub egida CNCF CFR SA , cu sprijinul Asociației Industriei Feroviare (AIF)  și al Asociației Inginerilor Feroviari din România (AIFR) , în parteneriat media cu AGERPRES și Club Feroviar.

Vei găsi în ofertele celor 25 de companii peste 120 de oportunități de carieră, constând în joburi, cursuri de calificare, stagii de practică sau internshipuri.Poți participa la târg fie în format online, în perioada 12-14 iunie, fie fizic în Gara de Nord București, pe 13 și 14 iunie, între orele 10.00-18.00.

De asemenea, în data de 13 iunie, ora 14.00, Andrei Vuță, partener la HR Design Consulting, te așteaptă la un workshop cu tema ”Trenul Carierei: Destinația – Interviul Perfect”.

Mai multe informații despre târg și despre companiile participante poți găsi aici: https://cfir.ro/targcfir/ sau ne poți contacta la adresa de email targ@cfir.ro sau la numărul de telefon 0371 314 475. Vom răspunde în intervalul orar 9.00 – 17.00, de luni până vineri.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share