Târgul de Carieră Feroviară în România, la care ALSTOM Transport este Partener Principal, se află la cea de-a IV-a ediție și se va desfașura online în perioada 20-21 aprilie 2021, între orele 10 – 16.

Târgul de Carieră Feroviară în România permite companiilor să atragă potenţiali angajaţi de valoare, dar şi viitoare talente din instituţiile de învăţământ colaboratoare, consolidându-şi în același timp brand-ul de angajator.

De peste 25 de ani, compania ALSTOM Transport este deschizătoare de drumuri, având un rol important în tranziția României către un transport feroviar modern și sustenabil. De la soluții de control digital al traficului feroviar, infrastructură și electrificare, la mentenanța pe termen lung a flotei de trenuri a metroului București, Alstom aduce în mod activ o schimbare pozitivă în transportul feroviar din România.

Prin diversitatea și complexitatea proiectelor sale, Alstom este un angajator atractiv pentru generațiile tinere de specialiști români, dar şi pentru cei mai în vârstă, oferindu-le șansa de a se dezvolta profesional într-un mediu internațional, având acces la informații și capabilități din toată lumea.

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ

Să fii angajat al companiei Alstom înseamnă să faci parte dintr-o echipă internațională cu înaltă calificare și să lucrezi pentru unele dintre cele mai prestigioase proiecte de control digital al traficului, mentenanță și infrastructură din industria feroviară, atât în România, cât și în alte țări.

Compania Alstom promovează o cultură orientată spre inovare și excelență, cu oportunități de carieră de nivel internațional. Cine face parte din echipa Alstom are ocazia unică de a contribui în mod direct la modernizarea soluțiilor de transport, precum și la un viitor al mobilității digital și sustenabil.

OFERTA ALSTOM TRANSPORT – Partener Principal al Târgului de Carieră Feroviară în România

ALSTOM Transport vine la Târgul de Carieră Feroviară în România, din 20-21 aprilie 2021, cu o ofertă de peste 20 de posturi pentru persoane cu studii superioare – ingineri, dar și economiști – cu experiență sau aflați la început de carieră.


Urmăriți-ne pe site,  newsletterul săptămânal și/sau social media: linkedintwitter și facebook pentru a afla noutăți despre Târgul de Carieră Feroviară în România: când încep înscrierile pentru interviuri și ce alți angajatori vor mai fi prezenți la târg.

Pentru mai multe informații despre târg ne puteți contacta la adresa de email targ@cfir.ro sau prin chat-ul de pe site www.cfir.ro. Vom răspunde în intervarul orar 09-17, de luni până vineri.

CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină, organizează ediţia a IV-a a Târgului de Carieră Feroviară în România.

Interacţionează LIVE cu cei mai activi şi importanţi angajatori de pe piaţă.
Programează
te la interviurile online şi fă următorul pas in cariera ta feroviară.
​​​

Angajatori
Colaboratori Parteneri Media
facultatea de transporturi UPB logo CFDP
MAI MULTE DETALII
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share