DESPRE NOI

DB Cargo Romania este un operator feroviar ce asigură servicii de calitate premium, de încredere pentru clienți, viabil economic, sigur pentru angajați și atent cu mediul, printr-o flotă de locomotive și vagoane impresionantă ca număr și performanță, precum și personal motivat și calificat, dispus pe întreaga rețea feroviară din România

DB Cargo Romania este compania care te provoacă în fiecare zi să fii mai bun și mai performant. Știm că într-o poveste de succes oamenii reprezintă valoarea cea mai mare, de aceea considerăm că motivarea angajaților și investirea constantă în dezvoltarea lor reprezintă un obiectiv important în cadrul companiei – de la training-uri de dezvoltare, la cursuri de specializare.

Suntem peste 700 de colegi în Romania, iar relațiile noastre se bazează pe încredere reciprocă, o filozofie comună de conducere și pe valorile companiei: Calitate, Echipă, Respect, Comunicare.

Viitorul inseamna digitalizare iar noi dăm trendul! Prin urmare, locomotivele din seria 060 DA ale  DB Cargo Romania au fost echipate cu un sistem de monitorizare și protecţie computerizat, care transmite în timp real toţi parametrii importanţi privind funcţionarea locomotivei şi depistează eventualele probleme care apar.

DATE GENERALE:

Responsabilitate socială

În anul 2016, DB Cargo Romania a inițiat un proiect cu scopul de a sprijini un spital de copii. Astfel, în fiecare an, compania noastră donează materialele necesare pentru activitățile de recuperare și jucării terapeutice, iar iarna le aducem un zâmbet prin transformarea noastră în Moș Crăciun. Angajații noștri știu că fiecare picătură de sânge poate salva o viață și donează volunar în sediile specializate.

Fiind un angajator incluziv, compania noastră este activă în proiectul Angajez 45+.

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ

În calitate de angajator de top în Europa, obiectivul nostru principal este să menținem acest titlu printr-un mediu de lucru ce respectă nevoile individuale și apreciază contribuția fiecarui angajat. În calitate de angajator incluziv, obiectivul nostru este de a menține o balanță echilibrată între angajații cu experiență și cei la început de drum, care pot beneficia de sfaturile experților noștri și se pot dezvolta și forma în cadrul companiei. Suntem o echipa dinamică şi încurajăm toţi angajaţii să întrebe dacă nu ştiu, să folosească în fiecare zi valorile pe care le avem. Noi acordam o prioritate inalta lucrului in echipa, intr-un spirit de cooperare, intr-o comunitate multiculturala si oferim oportunitati individuale angajatilor nostri pentru a-si dezvolta potenţialul. Daca sunteti interesati  in a deveni parte a companiei noastre internationale va asteptam la interviuri în cadrul Târgului de Carieră Feroviară în România.

OFERTA DB Cargo Romania la Târgului de Carieră Feroviară în România

Angajăm

Află cum să te înregistrezi şi programezi la interviuri

Pentru a participa la Târgul de Carieră Feroviară în România trebuie să urmezi cei 5 pași de mai jos. Pentru a obține instrucțiunile detaliate dă click pe butonul de mai jos.

  1. Să ai cont și să îți completezi CV-ul pe platforma CFiR
  2. Să urmărești ofertele angajatorilor pe site-ul târgului
  3. Să te înscrii la interviuri și să obții confirmarea din partea angajatorului
  4. Să îți instalezi aplicația Zoom și să te înregistrezi pentru Târgul de Carieră Feroviară în România
  5. Să accesezi Zoom cu cel puțin 5 minute înainte de ora interviului și să aștepți să fii introdus la interviu

PROGRAMAŢI-VĂ LA UN INTERVIU

Programul de interviuri online va fi disponibil in curand.

Pentru a nu rata noutățile care vor apărea poți sa te abonezi la newsletter-ul CFiR sau să ne urmărești pe social media: Facebook și Linkedin.

Programari disponibile pe 20 aprilie 2021

Interviu DB Cargo Romania  10:00 am – 10:15 am1 slot disponibil
Interviu DB Cargo Romania  10:20 am – 10:35 am1 slot disponibil
Interviu DB Cargo Romania  10:40 am – 10:55 am1 slot disponibil
Interviu DB Cargo Romania  11:40 am – 11:55 am1 slot disponibil
Interviu DB Cargo Romania  12:30 pm – 12:45 pm1 slot disponibil
Interviu DB Cargo Romania  12:50 pm – 1:05 pm1 slot disponibil
Interviu DB Cargo Romania  1:10 pm – 1:25 pm1 slot disponibil
Interviu DB Cargo Romania  1:30 pm – 1:45 pm1 slot disponibil
Interviu DB Cargo Romania  1:50 pm – 2:05 pm1 slot disponibil
Interviu DB Cargo Romania  2:10 pm – 2:25 pm1 slot disponibil
Interviu DB Cargo Romania  2:30 pm – 2:45 pm1 slot disponibil
Interviu DB Cargo Romania  2:50 pm – 3:05 pm1 slot disponibil
Interviu DB Cargo Romania  3:10 pm – 3:25 pm1 slot disponibil
Interviu DB Cargo Romania  3:30 pm – 3:45 pm1 slot disponibil
Interviu DB Cargo Romania  3:50 pm – 4:05 pm1 slot disponibil

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.