Slide


PARTENERI:

CFiR, cu sprijinul AIF, organizează ”Standul Industriei Feroviare” la PoliJobs 2022

By

În zilele de 16-17 noiembrie, în cadrul PoliJobs 2022, Carieră Feroviară în România – CFiR împreună cu Asociația Industriei Feroviare – AIF vă invită să vizitați ”Standul Industriei Feroviare” în Holul BN, standul 9-10.

 Târgul de Cariere POLIJobs, cel mai mare eveniment de profil organizat de Universitatea POLITEHNICA din București, ajuns la cea de-a V-a ediție, va avea loc în perioada 16-17 Noiembrie 2022, în corp FAIMA – hol BN – holul AN – intrarea principală Rectorat.

La această ediție mai mult de 70 de companii de top au pregătit numeroase oportunități de carieră pentru studenții și absolvenții UPB: programe de burse, internshipuri, joburi part-time sau full-time, entry-level, middle- level sau senior level!

Prin înscrierea la eveniment toți cei care sunt în căutarea unei oportunități de carieră au posibilitatea de a încărca CV-ul către companiile de interes și de a interacționa direct cu angajatorii.

Vino și tu la cel mai important eveniment din domeniul ingineriei, să afli care sunt oportunitățile disponibile și să aplici pentru jobul mult dorit! 

”Standul Industriei Feroviare” la PoliJobs 2022

Pentru a promova domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină, un domeniu în care este nevoie de ingineri cu diverse specializări, Carieră Feroviară în România (CFiR), cu sprijinul Asociației Industriei Feroviare (AIF), va organiza ”Standul Industriei Feroviare” în care vor fi prezente companii care activează în acest domeniu. Standul va fi amplasat în corpul BN, la intrarea dinspre corpul FAIMA, pozițiile 9-10.

Și-au anunțat prezența în stand, în încercarea de a atrage studenții și absolvenții Universității Politehnica București către o carieră în domeniul feroviar companiile ISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate, TPF Inginerie și Carieră Feroviară în România – CFiR. 

CFiR este singura platformă de recrutare dedicată exclusiv industriei feroviare, transportului urban pe șină și serviciilor adiacente, fiind locul de întalnire al companiilor și al persoanelor care activează sau își doresc să activeze în acest domeniu și care își doresc un nou loc de muncă.


ISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate este prima companie românească de proiectare și consultanță din domeniul feroviar, fiind înființată în anul 1947. De-a lungul timpului, a participat la elaborarea studiilor şi planurilor legate de dezvoltarea transportului feroviar în România, iar astăzi compania este implicată în unele dintre cele mai importante proiecte de dezvoltare a acestui sistem, în vederea realizării traficului de viteză sporită.


TPF Inginerie, membră a grupului TPF cu sediul la Bruxelles, ce activează în domeniul ingineriei în 58 de țări și pe 5 continente, este o companie dinamică de consultanță și inginerie integrată, capabilă să propună cele mai bune soluții pentru investitorii publici și privați din Romania.


CFiR împreună cu Asociația Industriei Feroviare – AIF vă invită să vizitați ”Standul Industriei Feroviare” în Holul BN, standul 9-10, și să aflați care sunt posibilitățile pentru a dezvolta o Carieră Feroviară în România.

 

Urmăriți-ne pe site (https://cfir.ro/), newsletterul săptămânal și/sau social media: linkedintwitterfacebookyoutube și instagram pentru a afla noutăți despre ”Standul Industriei Feroviare” de la Polijobs 2022.

Pentru mai multe informații despre evenimentele pe care le organizăm sau la care participăm, dar și despre activitatea noastră curentă, ne puteți contacta la adresa de email office@cfir.ro sau prin chat-ul de pe site www.cfir.ro. Vom răspunde în intervalul orar 9 – 17, de luni până vineri.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share