Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  Grupul Thales este prezent în România de mai bine de 20 de ani, când a devenit furnizor al forțelor armate române. În 2019 și-a extins amprenta locală prin crearea Centrului de Excelență în Inginerie (ECC) în București, o entitate care sprijină majoritatea diviziilor de business ale Grupului prin furnizarea de soluții competitive.

  Centrul din România a crescut progresiv de la 250 de ingineri la aproximativ 950 de ingineri în 2022. În prezent, Centrul de Excelență în Inginerie este un hub regional pentru nevoile Grupului în materie de dezvoltare de software, hardware, operațiuni, întreținere și instruire.

  Ca lider global în tehnologie, Thales are capacitatea de a răspunde pozitiv noilor provocări și oportunități apărute pe piata din România. Echipa sa de ingineri și cercetători de top are competența de a proiecta și implementa echipamente, sisteme și servicii care să răspundă celor mai complexe cerințe și standarde.

   

   

  Thales Ground Transportation Systems (GTS) furnizează soluții de semnalizare pentru sistemele de căi ferate și urbane, sistemele de comunicații integrate și de supervizare, sistemele de colectare a beneficiilor și serviciile aferente. Prin soluțiile de transport terestru Thales  GTS reprezinta un partener de incredere , în vederea adaptării la o urbanizare rapidă și a îndeplinirii noilor cerințe de mobilitate  atat local  cat și dincolo de frontierele naționale.

  Bucurându-se de mai mult de 20 de ani de experiență pe piața din România, soluțiile de semnalizare pentru sistemele de căi ferate Thales revitalizează rețelele de căi ferate existente și asigură un început promițător pentru instalațiile greenfield. Prin combinarea unei diversități unice de expertiză, talente și culturi, arhitecții noștri proiectează și furnizează soluții extraordinare de înaltă tehnologie, care fac ca ziua de mâine să devină deja posibilă astăzi.

   

  Centrul de Excelență în Inginerie

   

  În 2018, Grupul Thales a decis să-și consolideze prezenţa în România prin dezvoltarea unui Centru de Excelenţă în Inginerie (ECC), parte din Thales România, întărindu-şi poziţia de lider pe toate pieţele în care activează. ECC furnizează soluţii de dezvoltare software pentru domeniile cheie în care activează Thales, de la spaţiu şi apărare, la securitate şi aeronautică.
  Având în vedere rolul esențial al securității cibernetice în orice aplicație, fie ea publică, privată sau hibridă, inginerii Thales își concentrează atenția asupra acestui aspect, acum, mai mult ca niciodată. Ca țintă pe termen lung, Thales România își propune să fie un contributor cheie în domeniul inteligenței artificiale, în IoT (Internet of Things) și Digitalizare.

  Company Video
  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share