Slide


PARTENERI:

Se inaugurează centrul de formare și calificare profesională al DB Cargo Romania Academy

By

Deschiderea centrului de formare și calificare profesională din cadrul DB Cargo Academy va avea loc joi, 27 iulie 2023, la ora 12,00 la Craiova.

Cei care își doresc să aibă o calificare în domeniul feroviar pot face de acum școală alături de DB Cargo.

Operatorul privat de transport feroviar de marfă, cu capital german, recrutează activ pentru calificări în funcțiile de mecanic de locomotivă, revizor tehnic de vagoane și șef tren. Perioada de practică este efectuată în punctele de lucru proprii, inclusiv pe locomotive de ultimă generație și cu formatori dedicați activității de formare a mecanicilor de locomotivă.


reconversie profesională la Tarom cursuri de calificare la CENAFER angajări la Thales Systems


DB Cargo Romania Academy, locul unde tehnologia e dusă la superlativ

Pe lângă locul de muncă asigurat după efectuarea cursurilor și promovarea examenelor, DB Cargo își dorește ca desfășurarea programelor de calificare să implice utilizarea soluțiilor tehnologice monderne (tablete cu internet de mare viteză folosite inclusiv pentru pregătirea din afara orelor de curs, platforma informatică), biblioteca digitală, în centre de calificare moderne.

”Pentru a atrage tineri care își doresc să activeze în acest domeniu, este necesar să le punem la dispoziție uneltele cu care ei să fie familiarizați și să le creăm un mediu de lucru optim, astfel încât să poată integra cu ușurință noile informații pe care ulterior le vor pune în practică”, spune Georgiana Ștefan, coordonator de recrutare și branding în cadrul DB Cargo Romania.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share