Slide


PARTENERI:

voestalpine Railway Systems Romania angajează ingineri și propune soluții de calificare și integrare pentru tineri

By

voestalpine Railway Systems Romania SA, singura companie furnizoare de schimbătoare și elemente de infrastructură pentru căile ferate, metrou, tramvai și companii cu linii industriale proprii, are în oferta sa de pe site-ul www.cfir.ro anunțuri de angajare pentru ingineri și soluții de calificare și integrare pentru tineri.

voestalpine Railway Systems Romania angajează Ingineri Mecanici

Funcțiile, pentru care voestalpine Railway Systems Romania caută candidați cu aptitudini de comunicare, lucru în echipă și leadership, dar și cu calități precum orientarea spre rezolvarea problemelor și flexibilitate, sunt de:

Posturile sunt disponibile în Buzău iar printre cerințele din partea candidaților, comune pentru ambele anunțuri din ofertă, se regăsesc studii superioare tehnice de specialitate – profil mecanic și cunoștințe limba engleză – nivel mediu.


Cu o experiență de 49 de ani, voestalpine Railway Systems Romania SA și-a consolidat poziția pe piața românească, fiind singura companie furnizoare de schimbătoare și elemente de infrastructură pentru căile ferate, metrou, tramvai și companii cu linii industriale proprii.

Aparţinând unui grup cu tehnologie la standarde înalte, voestalpine Railway Systems Romania SA şi-a perfecţionat sistemul tehnologic şi de producţie pentru a ajunge la calitate şi cost eficient pentru produsele sale. Din momentul integrării, începând cu anul 1998, în grupul VAE Austria, compania noastră a livrat aparate de cale, principalul nostru domeniu de activitate, şi piese de schimb pentru diferite pieţe externe din Europa sau de pe alte continente: Africa, Asia, America.

Pentru cel de-al doilea domeniu de activitate – producţia de tirfoane şi SI-uri, voestalpine Railway Systems Romania SA a livrat aceste produse atât în Europa, cât şi Africa şi Asia.

Dintre partenerii noştrii în diferite proiecte din România suntem onoraţi să amintim: CNCF CFR SA, Metrorex şi constructorii  parteneri în proiectele de reabilitare a Coridorului IV Pan-European.


voestalpine Railway Systems Romania propune soluții de calificare și integrare în piața muncii pentru tineri

voestalpine Railway Systems Romania se implică activ în proiectele educaționale din municipiul Buzău încercând, astfel, să găsească soluții pentru rezolvarea, cel puțin parțială, a crizei de personal.

Astfel, încă din 2017, când a intrat în vigoare Legea privind învățământul dual, societatea buzoiană a apelat la prevederile acesteia și a format clase de lăcătuși construcții metalice, de sudori și de operatori CNC. Prima promoție a terminat în 2020: au intrat în program 26 de tineri, 19 au absolvit cursurile, zece au fost angajați, iar în momentul de față mai sunt șapte care lucrează la producătorul de macazuri.

Și pentru anul acesta sunt clase deschise la trei licee tehnologice din Buzău.

Compania însă țintește mai sus, sperând să rezolve și problema inginerilor.

În acest sens, s-a înființat o organizație non-guvernamentală, care împreună cu Primăria Buzău vrea să acceseze fonduri pentru înființarea unui campus universitar și preuniversitar în localitate. Deja, Universitatea Dunărea de Jos din Galați și-a exprimat disponibilitatea de a participa la acest proiect, care ar înlătura de pe Buzău stigmatul de oraș prăfuit de provincie și ar atrage mai mulți specialiști.

De asemenea, voestalpine Railway Systems Romania, prin vocea lui Carmen Vlad, Manager de Resurse Umane, transmite tinerilor că societatea ”vă așteaptă pe voi, studenții sau elevii care își doresc o carieră în acest domeniu, să veniți pentru a perfecționa și a conlucra cu specialiștii care există în fiecare societate la ceea ce înseamnă dezvoltarea transportului pe calea ferată pentru ca viitorul va fi al căii ferate”.


voestalpine Railway Systems Romania participă la ediția de toamnă a Târgului de Carieră Feroviară în România și avem nevoie de ajutorul tău pentru a-l organiza mai bine adaptat nevoilor tale

Pentru că ne dorim îmbunătățirea serviciilor noastre și vrem să organizăm următoare ediție a Târgului de Carieră Feroviară în România   astfel încât să îți fie ție cât mai ușor să participi și să intri în contact cu angajatorii care vor fi prezenți acolo te rugăm să ne acorzi două minute și să ne răspunzi la două întrebări simple:

  1. Când, în ce perioadă a săptămânii, preferi sa aibă loc Târgul de Carieră Feroviară în România   ? 
  2. În ce format dorești să fie organizată următoarea ediție a evenimentului – on-line, fizic sau hibrid?

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA voestalpine Railway Systems Romania

voestalpine își datorează poziția de lider în segmentele de business în care activează celor 49.000 de angajați din 500 de companii și locații, pe 5 continente și 50 de țări la nivel global. În fiecare zi, prin eforturile constante de inovare și asumare a responsabilității, aceștia ne reinventează viitorul.

Încercăm permanent să creăm un mediu de lucru la fel de atractiv pentru angajații noștri pe cât este plin de provocări.  Pilonul central este o cultură corporate bazată pe respect și care are nevoie de încredere, diversitate și asumarea responsabilității.

Suntem mai puternici pentru că lucrăm împreună

Inovațiile avansează pas cu pas, iar eforturile sunt concentrate în toate domeniile companiei noastre pentru a obține mai mult, lucrând împreună. Fiecare dintre noi – de la începători la manageri, muncitori calificați sau experți supracalificati – contribuie la succesul general al companiei. Și asta pentru că – și toți înțelegem acest lucru că fiind evident – împărțim responsabilitatea față de societatea și lumea în care trăim. Un motiv bun pentru a lucra împreună și pentru a lua viitorul în propriile mâini!

Ce trebuie să faci dacă îți dorești să faci parte din echipa voestalpine Railway Systems Romania?
Dacă îți dorești să faci parte din echipa singurei companii furnizoare de schimbătoare și elemente de infrastructură pentru căile ferate, metrou, tramvai și companii cu linii industriale proprii tot ce trebuie să fac este să parcurgi pașii de mai jos:

  1. Să accesezi anunțul care te interesează din oferta voestalpine Railway Systems Romania
  2. Să aplici la anunț printr-un click pe butonul ”Aplică Acum”
  3. Să trimiți, prin formularul de aplicare, un CV relevant din punct de vedere al postului la care aplici, eventual însoțit și de o scrisoare de intenție
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share