Slide


PARTENERI:

18-19 noiembrie 2022, ON-LINE – Ediția de toamnă a Târgului de Carieră Feroviară în România

By

CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar şi cel al transportului urban pe şină, organizează în zilele de 18 și 19 noiembrie 2022, între orele 09-16, în mediul ON-LINE prin platforma Zoom, ediția de toamnă a Târgului de Carieră Feroviară în România.

Târgul de Carieră Feroviară în România reprezintă pentru cei interesați șansa de a-şi începe sau consolida o carieră în acest domeniu, de a intra în contact direct cu angajatorii.

În cele două zile ale evenimentului candidații vor avea ocazia de a se afla față în față cu angajatorii, online, prin intermediul platformei Zoom. Candidații au astfel posibilitatea de a susține interviul pentru care s-au programat în prealabil din orice loc s-ar afla (din România sau chiar și străinătate) și de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, dotat cu cameră, microfon și boxe/căști.

Urmărește noutățile despre eveniment pe site sau pe social media și programează-te la un interviu la compania și pentru anunțul care ți-au făcut cu ochiul!

Până acum cinci companii și-au anunțat prezența ON-LINE la această ediție a Târgului de Carieră Feroviară în România

Printre companiile care și-au anunțat deja prezența la acest eveniment sunt atât companii care activează în domeniul infrastructurii și suprastructurii, dar și operatori feroviari.

Grup Feroviar Român (GFR), entitatea fanion a GRAMPET GROUP, cel mai mare holding feroviar privat din Uniunea Europeană, este o companie cu capital românesc 100% privat, care a devenit unul dintre principalii jucători de pe piaţa concurenţială de transport feroviar de marfă din România și lider naţional al transporturilor feroviare de produse petroliere.

BAICONS IMPEX SRL este o societate comercială cu răspundere limitată, înființată în anul 2001, având ca principal domeniu de activitate proiectare, consultanţă şi supervizare lucrări pentru drumuri, poduri, lucrări de artă, construcții civile şi industriale și căi ferate.

ISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate este prima companie românească de proiectare și consultanță din domeniul feroviar. Înființată în anul 1947 are marea șansă de a putea afirma că a contribuit la făurirea istoriei în sectorul feroviar din România – de la refacerea reţelei feroviare după al Doilea Război Mondial și înlocuirea tracţiunii cu aburi cu tracţiune diesel, până la electrificarea reţelei feroviare şi introducerea tracţiunii electrice, modernizarea instalaţiilor de control şi siguranţă a traficului, pecum și a reţelei de telecomunicaţii feroviare.

DB Cargo Romania este un operator feroviar ce asigură servicii de calitate premium, de încredere pentru clienți, viabil economic, sigur pentru angajați și atent cu mediul, printr-o flotă de locomotive și vagoane impresionantă ca număr și performanță, precum și personal motivat și calificat, dispus pe întreaga rețea feroviară din România.

Total Business Land (TBL Grup) este o firmă de consultanţă de management şi servicii profesionale aflată în expansiune accelerată la nivel naţional care oferă servicii de inginerie, proiectare, mediu, arheologie şi restaurare, topografie şi cadastru, etc. În acelaşi timp, Total Business Land dezvoltă produse şi servicii proprii inovatoare, unice pe piaţă, care vor fi promovate pe piaţă la nivel naţional şi internaţional.

Evenimentul este realizat în parteneriat media cu Agerpres și Club Feroviar , cu sprijinul partenerilor CFiR: Grup Feroviar Român, Alstom, Baicons, E-P Rail, Eximprod Grup, Knorr-Bremse, ISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate, Novatex, Tim Rail Cargo, TPF Inginerie, voestalpine Railway Systems Romania, DB Cargo Romania, DB Engineering&Consulting și TBL Grup, dar și al instituțiilor de învățământ și al asociațiilor profesionale și patronale cu care colaborăm: Facultatea de Transporturi din cadrul Universității POLITEHNIC București, Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri din cadrul Universității Tehnice de Construcții București, Universitatea din Craiova, Universitatea din Pitești, CENAFER, Asociația Industriei Feroviare din România – AIF, Asociația Inginerilor Feroviari din România – AIFR® și Organizația Patronală a Societăților Feroviare Private din România (OPSFPR).

Urmăriți-ne pe site, newsletterul săptămânal și/sau social media: linkedin, twitter, facebook și instagram pentru a afla noutăți despre Târgul de Carieră Feroviară în România: când încep înscrierile pentru interviuri și ce alți angajatori vor mai fi prezenți la târg.

Pentru mai multe informații despre târg, ne puteți contacta la adresa de email targ@cfir.ro sau prin chat-ul de pe site www.cfir.ro. Vom răspunde în intervalul orar 9 – 17, de luni până vineri.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share