Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  Siemens Mobility, lider în soluțiile de transport de peste 160 de ani, oferă clienților soluții noi, inteligente de mobilitate, care cresc disponibilitatea infrastructurii, cresc performanța și îmbunătățesc experiența pasagerilor.

  Cererea de mobilitate crește în toată lumea. Transportul de pasageri și mărfuri în toate colțurile pământului prezintă provocări pentru infrastructura economiilor naționale. Acest lucru se aplică, în special, facilităților de transport și logistică ale orașelor: Oare vor putea orașele să rezolve problemele cauzate de creșterea traficului rutier? Poate transportul public să vină în ajutor astfel încât să evite blocajul total? Cum pot operatorii feroviari să crească eficiența și siguranța propriilor sisteme? Cum se poate integra traficul feroviar și rutier? Cum pot fi optimizate lanțurile de aprovizionare logistică pe măsură ce volumele de marfă continuă să crească constant?

  Siemens Mobility, prin intermediul portofoliului său complet, oferă răspunsuri la toate aceste întrebări, deoarece mobilitatea modernă, interconectată și bazată pe IT este componenta de bază a celor patru unități de afaceri ale sale: managementul mobilității, proiecte la cheie și electrificare, material rulant și servicii pentru clienți. Compania Siemens Mobility are expertiză pentru a face fluxul rutier mai lin și mai rapid, trenurile mai ecologice și mai eficiente, iar orarul trenurilor și transporturilor de marfă mai fiabil. Lucrează cu clienții pentru a dezvolta soluții optime care să-i ajute să depășească provocările.

  Portofoliul Siemens Mobility include:

  • întreaga gamă de vehicule destinate traficului feroviar regional și interregional, convențional și de mare viteză, locomotive, automotoare, metrouri, tramvaie și vehicule fără șofer;
  • tehnologie de semnalizare și control pentru traficul feroviar de pasageri și de marfă;
  • soluții de electrificare pentru traficul feroviar și rutier;
  • întreținerea și service-ul vehiculelor și infrastructurii;
  • sisteme de control și informare a traficului rutier, gestionarea spațiilor de parcare, precum și sisteme de plată electronică și de taxare pentru trafic urban și interurban;
  • consultanță, planificare, finanțare, construcție și operare a sistemelor de mobilitate la cheie;
  • soluții integrate de mobilitate pentru rețelele intermodale ale diferitelor sisteme de trafic.
  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share