Site logo
28 februarie 2024

Consis Proiect este o firmă de proiectare și consultanță în domeniul infrastructurii de transporturi, subsidiara în Romania a Prointec SA, parte a Grupului INDRA.

Dupa 29 ani de activitate, Consis Proiect este, în prezent, una dintre cele mai importante companii private din România ce poate asigura, prin diversitatea domeniilor și profesionalismul membrilor echipei, o excelentă coordonare a activităților din construcții şi nu numai. Suntem un partener de încredere pentru orice fază a proiectelor, pe întreaga perioadă de derulare a acestora.

Consis Proiect este o societate comercială înfiinţată în anul 1995, având ca principal domeniu de activitate proiectarea de construcţii, modernizare, reparaţii şi întreţinere infrastructură pentru transportul feroviar, cu metroul şi transport pe şine-tramvai, a drumurilor şi construcţiilor civile, industriale şi agricole, instalaţii construcţii şi instalaţii feroviare, precum şi expertizare/audit energetic, asistenţă tehnică, consultanţă şi studii teren.

Consis Proiect, în permanentă căutare de personal specializat

Echipa noastră este formată din peste 60 de angajați permanenți, organizați în departamente interdependente: lucrări de artă, electrificare, semnalizări, terasamente, arhitectură, consolidări-mediu, consultanță.

Suntem o echipă în permanentă căutare de personal specializat. Așadar, te așteptăm în echipa noastră dacă te interesează un Stagiu de practică sau Internship sau dacă ești:

Oferim studenților din anii terminali și masteranzilor programe de practică și de internship plătit,  cu oportunitatea de integrare într-o echipă profesionistă, tânără și dinamică și șanse pentru dezvoltarea carierei.

Dacă îți dorești să te alături echipei Consis Proiect așteptăm CV-ul tău la adresa consis@cfir.ro și vei beneficia de:

 • Posibilitatea de a lucra în cadrul unor proiecte de anvergură
 • Posibilitatea de dezvoltare a cunoștințelor
 • Mediu de lucru pozitiv, profesional
 • Salariu motivant și acordarea, suplimentar, a celui de-al 13-lea salariu
 • Acordarea de tichete de masă
 • Abonament pentru diverse servicii în sistem medical privat
 • Acordarea, anual, a 3 zile de concediu de odihnă suplimentare, la care se adaugă zile de concediu de odihnă în funcție de vechimea în muncă și, de asemenea, în funcție de vechimea în cadrul companiei noastre
 • Program de lucru flexibil, în regim hibrid
 • Short Friday

Încă de la început ne-am propus să oferim beneficiarilor noștri servicii de proiectare specializată de înaltă calificare în domeniul căilor ferate și drumurilor, reușind de-a lungul timpului să contribuim substanțial la realizarea cu succes a mai multor proiecte majore cu finanțare europeană.

EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ

Consis  Proiect asigură servicii de proiectare, expertizare, consultanţă, asistenţă tehnică/audit energetic, supervizare lucrări şi studii de teren:

 • Contract de proiectare pentru modernizarea liniei feroviare Caransebeș – Timișoara – Arad;
 • Contracte de proiectare pentru electrificarea și reabilitarea liniei de cale ferată Cluj-Napoca – Oradea – Episcopia Bihor;
 • Contract de modernizare și reabilitare a 3 stații de cale ferată de pe raza SRCF Timișoara;
 • Studiu de fezabilitate pentru electrificarea liniei de cale ferată Rădulești – Giurgiu Nord.

Angajaţii societăţii au o vastă experienţă practică dar și o excelentă pregătire teoretică, conlucrând la proiecte complexe, realizând servicii de înaltă calitate într-un  timp scurt.

Pregătirea profesională a inginerilor, verificatorilor şi experţilor colaboratori este atestată prin diplome şi instruiri care se desfăşoară în funcţie de oportunităţile apărute.

Dacă îți dorești să te alături echipei Consis Proiect așteptăm CV-ul tău la adresa consis@cfir.ro.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Cart

Coș

Share