În datele de 20-21 aprilie are loc cea de-a IV-a ediție a Târgului de Carieră Feroviară în România, care va avea loc în mediul online, iar companiile participante sunt în căutare de personal pentru meseriile de electrician, lăcătuș, sudor, macaragiu, vopsitor, dar și alte meserii cu calificări specifice sau pentru cei studii superioare, în special ingineri.

La eveniment, care se bucură de colaborarea cu câteva instituții de învățamânt cu profil tehnic, și-au anunțat prezența până acum următoarele companii: Alstom Transport, Grup Feroviar Român, UNICOM Tranzit, Cargo Trans Vagon, DB Cargo Romania, voestalpine Railway Systems Romania  și Societatea de Transport Bucuresti STB SA.

Pentru a participa la Târgul de Carieră Feroviară în România trebuie să urmezi cei 5 pași de mai jos. Pentru a obține instrucțiunile detaliate dă click pe butonul de mai jos.

  1. Să urmărești ofertele angajatorilor pe site-ul târgului (urmărește tutorial video)
  2. Să te înscrii la interviuri (urmărește tutorial video)
  3. Să obții confirmarea din partea angajatorului pe email
  4. Să îți instalezi aplicația Zoom și să te înregistrezi pentru Târgul de Carieră Feroviară în România (urmărește tutorial video)
  5. Să accesezi Zoom cu cel puțin 5 minute înainte de ora interviului și să aștepți să fii introdus la interviu (urmărește tutorial video)

Mai multe detalii despre procedura de înscriere

Electrician, Lăcătuș, Sudor, Macaragiu, Vopsitor – câteva dintre meseriile pentru care se fac angajări la Târgul CFiR

Meseriile pentru care se fac angajări la această ediție a Târgului de Carieră Feroviară în România sunt:

 

Pentru a vedea ofertele tuturor angajatorilor prezenți la târg
dați click pe siglele de mai jos

 

Colaboratori Parteneri Media
facultatea de transporturi UPB logo CFDP
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share